Au bout des doigts
%
67

Au bout des doigts

Bekijk de trailer

Kijk Au bout des doigts

Moeite met waar je nou Au bout des doigts moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 01-08-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

De 20-jarige Mathieu Malinski is een getalenteerde pianist, maar zijn liefde voor de muziek houdt hij voor zijn omgeving geheim. Hij waakt over zijn broertje David en helpt zijn moeder die haar tijd moet verdelen over verschillende banen sinds zijn vader hen in de steek liet. Wanneer Mathieu in aanraking komt met de politie krijgt hij hulp van Pierre, het hoofd van het conservatorium. In ruil daarvoor moet Mathieu een taakstraf uitvoeren in het conservatorium. Pierre ziet echter al snel hoe getalenteerd Mathieu is en heeft grotere plannen voor hem in het vizier…

Regisseur en acteurs

 • Ludovic Bernard portrait

  Ludovic Bernard

  Director

 • Kristin Scott Thomas portait

  Kristin Scott Thomas

  Actor

 • Lambert Wilson portait

  Lambert Wilson

  Pierre Geithner

 • Karidja Touré portait

  Karidja Touré

  Anna

 • Jules Benchetrit portait

  Jules Benchetrit

  Mathieu Malinski

 • André Marcon portait

  André Marcon

  André Ressigeac

 • Michel Jonasz portait

  Michel Jonasz

  Monsieur Jacques

 • Vanessa David portait

  Vanessa David

  Krista Malinski

 • Elsa Lepoivre portait

  Elsa Lepoivre

  Mathilde Geithner

 • Samen Télesphore Teunou portrait

  Samen Télesphore Teunou

  Driss

 • Xavier Guelfi portrait

  Xavier Guelfi

  Kevin

Trailers

Au bout des doigts

Zin om Au bout des doigts lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Au bout des doigts te bekijken voor je op een rijtje.

Au bout des doigts downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Au bout des doigts downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Au bout des doigts. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Au bout des doigts er ook in SD heel goed uit.

Au bout des doigts streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Au bout des doigts net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Au bout des doigts hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Au bout des doigts helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Au bout des doigts torrent

Denk je dat je om Au bout des doigts te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Au bout des doigts trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Au bout des doigts de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.