Au bout des doigts
%
67

Au bout des doigts

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Au bout des doigts

Moeite met waar je nou Au bout des doigts moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Au bout des doigts

Samenvatting

De 20-jarige Mathieu Malinski is een getalenteerde pianist, maar zijn liefde voor de muziek houdt hij voor zijn omgeving geheim. Hij waakt over zijn broertje David en helpt zijn moeder die haar tijd moet verdelen over verschillende banen sinds zijn vader hen in de steek liet. Wanneer Mathieu in aanraking komt met de politie krijgt hij hulp van Pierre, het hoofd van het conservatorium. In ruil daarvoor moet Mathieu een taakstraf uitvoeren in het conservatorium. Pierre ziet echter al snel hoe getalenteerd Mathieu is en heeft grotere plannen voor hem in het vizier…

Regisseur en acteurs

 • Ludovic Bernard portrait

  Ludovic Bernard

  Director

 • Kristin Scott Thomas portait

  Kristin Scott Thomas

  Actor

 • Lambert Wilson portait

  Lambert Wilson

  Pierre Geithner

 • Karidja Touré portait

  Karidja Touré

  Anna

 • Jules Benchetrit portait

  Jules Benchetrit

  Mathieu Malinski

 • André Marcon portait

  André Marcon

  André Ressigeac

 • Michel Jonasz portait

  Michel Jonasz

  Monsieur Jacques

 • Vanessa David portait

  Vanessa David

  Krista Malinski

 • Elsa Lepoivre portait

  Elsa Lepoivre

  Mathilde Geithner

 • Samen Télesphore Teunou portrait

  Samen Télesphore Teunou

  Driss

 • Xavier Guelfi portrait

  Xavier Guelfi

  Kevin

Trailers

Au bout des doigts

Benieuwd naar Au bout des doigts? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Au bout des doigts draait.

Au bout des doigts in de bioscoop

Au bout des doigts draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Au bout des doigts.

Au bout des doigts streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Au bout des doigts te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Au bout des doigts een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Au bout des doigts zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Au bout des doigts torrent

Op zoek naar een torrent van Au bout des doigts? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Au bout des doigts zonder zorgen.

Au bout des doigts downloaden

Als Au bout des doigts binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Au bout des doigts trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Au bout des doigts de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.