Au bout des doigts
%
67

Au bout des doigts

Bekijk de trailer

Kijk Au bout des doigts

Moeite met waar je nou Au bout des doigts moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 01-08-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

De 20-jarige Mathieu Malinski is een getalenteerde pianist, maar zijn liefde voor de muziek houdt hij voor zijn omgeving geheim. Hij waakt over zijn broertje David en helpt zijn moeder die haar tijd moet verdelen over verschillende banen sinds zijn vader hen in de steek liet. Wanneer Mathieu in aanraking komt met de politie krijgt hij hulp van Pierre, het hoofd van het conservatorium. In ruil daarvoor moet Mathieu een taakstraf uitvoeren in het conservatorium. Pierre ziet echter al snel hoe getalenteerd Mathieu is en heeft grotere plannen voor hem in het vizier…

Regisseur en acteurs

 • Ludovic Bernard portrait

  Ludovic Bernard

  Director

 • Kristin Scott Thomas portait

  Kristin Scott Thomas

  Actor

 • Lambert Wilson portait

  Lambert Wilson

  Pierre Geithner

 • Karidja Touré portait

  Karidja Touré

  Anna

 • Jules Benchetrit portait

  Jules Benchetrit

  Mathieu Malinski

 • André Marcon portait

  André Marcon

  André Ressigeac

 • Michel Jonasz portait

  Michel Jonasz

  Monsieur Jacques

 • Vanessa David portait

  Vanessa David

  Krista Malinski

 • Elsa Lepoivre portait

  Elsa Lepoivre

  Mathilde Geithner

 • Samen Télesphore Teunou portrait

  Samen Télesphore Teunou

  Driss

 • Xavier Guelfi portrait

  Xavier Guelfi

  Kevin

Trailers

Au bout des doigts

Wil je Au bout des doigts kijken? De movie van Ludovic Bernard uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Au bout des doigts op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Au bout des doigts met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Au bout des doigts downloaden

Het downloaden van Au bout des doigts is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Au bout des doigts ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Au bout des doigts streamen

Het streamen van Au bout des doigts heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Au bout des doigts online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Au bout des doigts kijkt. Ideaal!

Au bout des doigts torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Au bout des doigts. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Au bout des doigts trailer

Bekijk eerst even de trailer van Au bout des doigts voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.