Incendiary
%
59

Incendiary

Bekijk de trailer

Kijk Incendiary

Moeite met waar je nou Incendiary moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Incendiary is een aangrijpende film over een jonge moeder (Michelle Williams) die in haar ongelukkige huwelijk vreemd gaat met de sexy en succesvolle Jasper Black (Ewan McGregor). Terwijl ze naakt op de bank liggen, ziet ze het stadion waar haar man en zoontje naar een voetbalwedstrijd kijken instorten bij een terroristische bomaanslag. Ze verliest haar man en kind en moet leren omgaan met het verdriet, maar vooral met de schaamte en het schuldgevoel van de situatie waarin ze hen verloor. Omdat Jasper haar alleen nog maar aan haar verleden herinnert, vlucht ze in de armen van de beheerste politieman Terrance (Matthew Macfadyen). Maar uiteindelijk zal ze - net als de stad Londen om haar heen - de confrontatie met de realiteit aan moeten gaan om haar leven weer op te pakken.

Regisseur en acteurs

 • Sharon Maguire portait

  Sharon Maguire

  Director

 • Ewan McGregor portait

  Ewan McGregor

  Jasper Black

 • Michelle Williams portait

  Michelle Williams

  Young Mother

 • Matthew Macfadyen portait

  Matthew Macfadyen

  Terrance

 • Nicholas Gleaves portait

  Nicholas Gleaves

  Lenny

 • Sidney Johnston portait

  Sidney Johnston

  The Boy

 • Usman Khokhar portrait

  Usman Khokhar

  The Bomber's Son

 • Sasha Behar portrait

  Sasha Behar

  The Bomber's Wife

 • Ed Hughes portrait

  Ed Hughes

  Danny Walsh

 • Alibe Parsons portait

  Alibe Parsons

  Pearl

 • Stewart Wright portrait

  Stewart Wright

  Charlie

Trailers

Incendiary

Wil je Incendiary kijken? De movie van Sharon Maguire uit 2009 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Incendiary op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Incendiary met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Incendiary downloaden

Het downloaden van Incendiary is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Incendiary ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Incendiary streamen

Het streamen van Incendiary heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Incendiary online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Incendiary kijkt. Ideaal!

Incendiary torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Incendiary. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Incendiary trailer

Bekijk eerst even de trailer van Incendiary voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.