Incendiary
%
59

Incendiary

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Incendiary

Moeite met waar je nou Incendiary moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Incendiary

Samenvatting

Incendiary is een aangrijpende film over een jonge moeder (Michelle Williams) die in haar ongelukkige huwelijk vreemd gaat met de sexy en succesvolle Jasper Black (Ewan McGregor). Terwijl ze naakt op de bank liggen, ziet ze het stadion waar haar man en zoontje naar een voetbalwedstrijd kijken instorten bij een terroristische bomaanslag. Ze verliest haar man en kind en moet leren omgaan met het verdriet, maar vooral met de schaamte en het schuldgevoel van de situatie waarin ze hen verloor. Omdat Jasper haar alleen nog maar aan haar verleden herinnert, vlucht ze in de armen van de beheerste politieman Terrance (Matthew Macfadyen). Maar uiteindelijk zal ze - net als de stad Londen om haar heen - de confrontatie met de realiteit aan moeten gaan om haar leven weer op te pakken.

Regisseur en acteurs

 • Sharon Maguire portait

  Sharon Maguire

  Director

 • Ewan McGregor portait

  Ewan McGregor

  Jasper Black

 • Michelle Williams portait

  Michelle Williams

  Young Mother

 • Matthew Macfadyen portait

  Matthew Macfadyen

  Terrance

 • Nicholas Gleaves portait

  Nicholas Gleaves

  Lenny

 • Sidney Johnston portait

  Sidney Johnston

  The Boy

 • Usman Khokhar portrait

  Usman Khokhar

  The Bomber's Son

 • Sasha Behar portrait

  Sasha Behar

  The Bomber's Wife

 • Ed Hughes portrait

  Ed Hughes

  Danny Walsh

 • Alibe Parsons portait

  Alibe Parsons

  Pearl

 • Stewart Wright portrait

  Stewart Wright

  Charlie

Trailers

Incendiary

Incendiary streamen

Incendiary streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Incendiary downloaden

Zin om Incendiary te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Incendiary te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Incendiary torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Incendiary makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Incendiary trailer

Wil je er zeker van zijn dat Incendiary jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.