Indie Game: The Movie
%
77

Indie Game: The Movie

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Indie Game: The Movie

Moeite met waar je nou Indie Game: The Movie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Indie Game: The Movie

Samenvatting

Deze boeiende documentaire volgt verschillende indiegame-designers terwijl ze zorgvuldig hun games ontwikkelen en hopen op een doorbraak tot succes.

Regisseur en acteurs

 • Lisanne Pajot portrait

  Lisanne Pajot

  director

 • James Swirsky portrait

  James Swirsky

  director

 • Tommy Refenes portrait

  Tommy Refenes

  actor

 • Edmund McMillen portrait

  Edmund McMillen

  actor

 • Phil Fish portrait

  Phil Fish

  actor

 • Jonathan Blow portrait

  Jonathan Blow

  actor

Trailers

Indie Game: The Movie

Veel gehoord over Indie Game: The Movie en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Indie Game: The Movie heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Indie Game: The Movie streamen

Wil je Indie Game: The Movie, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Indie Game: The Movie zelfs gratis kijken.

Indie Game: The Movie downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Indie Game: The Movie ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Indie Game: The Movie er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Indie Game: The Movie torrent

Op zoek naar een torrent van Indie Game: The Movie? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Indie Game: The Movie te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Indie Game: The Movie trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Indie Game: The Movie. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.