Inescapable
%
52

Inescapable

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Inescapable

Moeite met waar je nou Inescapable moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Inescapable

Samenvatting

Adib komt tot de ontdekking dat zijn oudste dochter Fatima vermist is geraakt in Damascus. Adib, die niet meer terug is gekeerd naar Syrië sinds hij het land dertig jaar eerder verlaten had, wordt opnieuw geconfronteerd met het land in een poging zijn dochter Fatima te vinden.

Regisseur en acteurs

 • Ruba Nadda portait

  Ruba Nadda

  Director

 • Alexander Siddig portait

  Alexander Siddig

  Adib

 • Joshua Jackson portait

  Joshua Jackson

  Paul

 • Marisa Tomei portait

  Marisa Tomei

  Fatima

 • Oded Fehr portait

  Oded Fehr

  Sayid

 • Saad Siddiqui portrait

  Saad Siddiqui

  Halim

 • Fadia Nadda portrait

  Fadia Nadda

  Lingerie Girl

 • Bonnie Lee Bouman portait

  Bonnie Lee Bouman

  Emily

Trailers

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Inescapable

Zin om Inescapable lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Inescapable te bekijken voor je op een rijtje.

Inescapable downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Inescapable downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Inescapable. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Inescapable er ook in SD heel goed uit.

Inescapable streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Inescapable net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Inescapable hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Inescapable helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Inescapable torrent

Denk je dat je om Inescapable te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Inescapable trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Inescapable de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.