Inescapable
%
52

Inescapable

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Inescapable

Moeite met waar je nou Inescapable moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Inescapable

Samenvatting

Adib komt tot de ontdekking dat zijn oudste dochter Fatima vermist is geraakt in Damascus. Adib, die niet meer terug is gekeerd naar Syrië sinds hij het land dertig jaar eerder verlaten had, wordt opnieuw geconfronteerd met het land in een poging zijn dochter Fatima te vinden.

Regisseur en acteurs

 • Ruba Nadda portait

  Ruba Nadda

  Director

 • Alexander Siddig portait

  Alexander Siddig

  Adib

 • Joshua Jackson portait

  Joshua Jackson

  Paul

 • Marisa Tomei portait

  Marisa Tomei

  Fatima

 • Oded Fehr portait

  Oded Fehr

  Sayid

 • Saad Siddiqui portrait

  Saad Siddiqui

  Halim

 • Fadia Nadda portrait

  Fadia Nadda

  Lingerie Girl

 • Bonnie Lee Bouman portait

  Bonnie Lee Bouman

  Emily

Trailers

Inescapable

Wil je Inescapable kijken? De movie van Ruba Nadda uit 2012 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Inescapable op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Inescapable met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Inescapable downloaden

Het downloaden van Inescapable is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Inescapable ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Inescapable streamen

Het streamen van Inescapable heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Inescapable online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Inescapable kijkt. Ideaal!

Inescapable torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Inescapable. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Inescapable trailer

Bekijk eerst even de trailer van Inescapable voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.