Infection
%
54

Infection

Kijk Infection

Moeite met waar je nou Infection moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A meteor carrying an unknown infection, lands outside a Small Californian community, bringing terror and death. Just after midnight, a local rancher named Larry Jenkins discovers the meteor and calls the police. Inspector Bardo is sent to the scene to investigate. The small Lawton police department is short-handed, as it is the night of the high school prom. Arriving at a desolate forest road miles out of town, Bardo discovers that Jenkins has been infected by the alien organism. The officer is savagely attacked and infected. Both men head towards Lawton, terrorizing and contaminating everyone they encounter. Meanwhile, Cheryl and Timmy have left the prom and are parked atop Lover's Lane. Bardo comes upon the lovebirds and attacks them, infecting Timmy. Now Cheryl must run for her life through the pitch-black forest, escaping her pursuers and trying to reach the authorities before the infection spreads to L.A.

Infection

Wil je Infection kijken? De movie vanuit 2005 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Infection op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Infection met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Infection downloaden

Het downloaden van Infection is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Infection ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Infection streamen

Het streamen van Infection heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Infection online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Infection kijkt. Ideaal!

Infection torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Infection. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Infection trailer

Bekijk eerst even de trailer van Infection voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.