Inferno
%
62

Inferno

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Inferno

Moeite met waar je nou Inferno moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Inferno

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

In the heart of Italy, Harvard professor of symbology Robert Langdon is drawn into a harrowing world centered on one of history's most enduring and mysterious literary masterpieces: Dante's Inferno. Against this backdrop, Langdon battles a chilling adversary and grapples with an ingenious riddle that pulls him into a landscape of classic art, secret passageways, and futuristic science. Based on the Dan Brown novel.

Regisseur en acteurs

 • Ron Howard portait

  Ron Howard

  Director

 • Tom Hanks portait

  Tom Hanks

  Robert Langdon

 • Felicity Jones portait

  Felicity Jones

  Dr. Sienna Brooks

 • Omar Sy portait

  Omar Sy

  Christoph Bruder

 • Irrfan Khan portait

  Irrfan Khan

  Harry Sims / The Provost

 • Sidse Babett Knudsen portait

  Sidse Babett Knudsen

  Dr. Elizabeth Sinskey

 • Ben Foster portait

  Ben Foster

  Bertrand Zobrist

 • Ana Ularu portait

  Ana Ularu

  Vayentha

 • Ida Darvish portait

  Ida Darvish

  Marta Alvarez

 • Fausto Maria Sciarappa portait

  Fausto Maria Sciarappa

  Parker

 • Robin Mugnaini portait

  Robin Mugnaini

  Apartment Carabinieri Captain

Trailers

Inferno

Benieuwd naar Inferno? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Inferno kunt bekijken.

Inferno streamen

Wil je Inferno streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Inferno gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Inferno downloaden

movies als Inferno kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Inferno. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Inferno. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Inferno torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Inferno te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Inferno trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Inferno je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!