Inferno
%
62

Inferno

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Inferno

Moeite met waar je nou Inferno moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Inferno

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

In the heart of Italy, Harvard professor of symbology Robert Langdon is drawn into a harrowing world centered on one of history's most enduring and mysterious literary masterpieces: Dante's Inferno. Against this backdrop, Langdon battles a chilling adversary and grapples with an ingenious riddle that pulls him into a landscape of classic art, secret passageways, and futuristic science. Based on the Dan Brown novel.

Regisseur en acteurs

 • Ron Howard portait

  Ron Howard

  Director

 • Tom Hanks portait

  Tom Hanks

  Robert Langdon

 • Felicity Jones portait

  Felicity Jones

  Dr. Sienna Brooks

 • Omar Sy portait

  Omar Sy

  Christoph Bruder

 • Irrfan Khan portait

  Irrfan Khan

  Harry Sims / The Provost

 • Sidse Babett Knudsen portait

  Sidse Babett Knudsen

  Dr. Elizabeth Sinskey

 • Ben Foster portait

  Ben Foster

  Bertrand Zobrist

 • Ana Ularu portait

  Ana Ularu

  Vayentha

 • Ida Darvish portait

  Ida Darvish

  Marta Alvarez

 • Fausto Maria Sciarappa portait

  Fausto Maria Sciarappa

  Parker

 • Robin Mugnaini portait

  Robin Mugnaini

  Apartment Carabinieri Captain

Trailers

Inferno

Inferno streamen

Inferno streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Inferno downloaden

Zin om Inferno te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Inferno te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Inferno torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Inferno makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Inferno trailer

Wil je er zeker van zijn dat Inferno jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.