Infidus
%
58

Infidus

Kijk Infidus

Moeite met waar je nou Infidus moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In the suburbs of Rome, two disparate lives with only desire for vengeance and redemption in common find their destinies intertwined. Massimo's mind is plagued with images of his wife's violent death at the hands of a criminal gang involved in the production of snuff films. With every memory of the woman he loved replaced by unforgettable images of her horrific final moments, Massimo sees only one chance to take back his life: find the wealthy individual who commissioned the sickening murder - and make them pay. Barabba, a recently released convict, hopes to keep a promise he made to his father and start a new life with his brother, Spaccio, far from the violent world that they used to inhabit. Discovering that his brother is involved in the snuff gang, Barabba seeks to change things the only way he knows how: through violence and bloodshed.

Infidus

Zin om Infidus lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De thriller movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Infidus te bekijken voor je op een rijtje.

Infidus downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Infidus downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Infidus. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Infidus er ook in SD heel goed uit.

Infidus streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Infidus net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Infidus hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Infidus helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Infidus torrent

Denk je dat je om Infidus te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Infidus trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Infidus de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.