Infiltrant
%
59

Infiltrant

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Infiltrant

Moeite met waar je nou Infiltrant moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Infiltrant

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

Als kind van een Nederlandse moeder en een Marokkaanse vader, heeft Sam altijd tussen twee werelden geleefd. Wanneer Sam voor zijn werk moet infiltreren in een Marokkaanse drugsfamilie, komt hij in aanraking met een gevoel wat hij altijd heeft gemist; hij voelt zich thuis. Hoe langer hij zich in de kringen van deze familie begeeft, des te meer hij een gevoel van broederschap, van een echte familie ervaart. Sam raakt verwikkeld in het grootste dilemma van zijn leven; waar ligt zijn ware loyaliteit

Regisseur en acteurs

 • Shariff Korver portrait

  Shariff Korver

  Director

 • Nasrdin Dchar portait

  Nasrdin Dchar

  Sam Almaleh

 • Walid Benmbarek portrait

  Walid Benmbarek

  Actor

 • Rachid El Ghazaoui portait

  Rachid El Ghazaoui

  Actor

 • Betty Schuurman portait

  Betty Schuurman

  Actor

Trailers

Infiltrant

Wil je Infiltrant kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2014 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Infiltrant streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Infiltrant niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Infiltrant zelfs gratis bekijken.

Infiltrant downloaden

Wil je Infiltrant ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Infiltrant overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Infiltrant torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Infiltrant is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Infiltrant trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Infiltrant de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.