Infiltrant
%
59

Infiltrant

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Infiltrant

Moeite met waar je nou Infiltrant moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Infiltrant

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

Als kind van een Nederlandse moeder en een Marokkaanse vader, heeft Sam altijd tussen twee werelden geleefd. Wanneer Sam voor zijn werk moet infiltreren in een Marokkaanse drugsfamilie, komt hij in aanraking met een gevoel wat hij altijd heeft gemist; hij voelt zich thuis. Hoe langer hij zich in de kringen van deze familie begeeft, des te meer hij een gevoel van broederschap, van een echte familie ervaart. Sam raakt verwikkeld in het grootste dilemma van zijn leven; waar ligt zijn ware loyaliteit

Regisseur en acteurs

 • Shariff Korver portrait

  Shariff Korver

  Director

 • Nasrdin Dchar portait

  Nasrdin Dchar

  Sam Almaleh

 • Walid Benmbarek portrait

  Walid Benmbarek

  Actor

 • Rachid El Ghazaoui portait

  Rachid El Ghazaoui

  Actor

 • Betty Schuurman portait

  Betty Schuurman

  Actor

Trailers

Infiltrant

Op zoek naar Infiltrant? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Infiltrant streamen

Het streamen van movies als Infiltrant heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Infiltrant waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Infiltrant dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Infiltrant downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Infiltrant te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Infiltrant torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Infiltrant trailer

Weet je nog niet zeker of Infiltrant jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.