Infiltrators
%
49

Infiltrators

Kijk Infiltrators

Moeite met waar je nou Infiltrators moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

An 'urban explorer' is blackmailed into infiltrating a derelict building on the eve of its demolition in the hope he can recover a forgotten treasure.

Regisseur en acteurs

 • Michael Stokes portrait

  Michael Stokes

  Director

 • Jonny Cruz portait

  Jonny Cruz

  Jimmy Romero

 • Nathalie Kelley portait

  Nathalie Kelley

  Gin Cross

 • Hallee Hirsh portait

  Hallee Hirsh

  Micki Thorne

 • Gregory Jbara portait

  Gregory Jbara

  Eric Volker

 • Robert Picardo portait

  Robert Picardo

  Reverend Quaid

 • Steve Railsback portait

  Steve Railsback

  Sebastian Koenig

Infiltrators

Wil je Infiltrators kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2014 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Infiltrators streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Infiltrators niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Infiltrators zelfs gratis bekijken.

Infiltrators downloaden

Wil je Infiltrators ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Infiltrators overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Infiltrators torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Infiltrators is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Infiltrators trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Infiltrators de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.