Infinite
%
75

Infinite

Kijk Infinite

Moeite met waar je nou Infinite moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Major Adam Fossy has awakened from hyper-sleep in the heart of a deep space probe to find his mission to collect evidence of extraterrestrial life has inexplicably and suddenly halted. Advised by F-MAN, an infinitely advanced artificial intelligence, Fossy contemplates his dilemma until a close encounter with an unknown being offers him an option: follow into the abyss or stay on the ship to continue with the mission. Fossy walks the line between illusion and delusion, fact and faith.

Infinite

Wil je Infinite kijken? De movie vanuit 2012 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Infinite op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Infinite met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Infinite downloaden

Het downloaden van Infinite is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Infinite ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Infinite streamen

Het streamen van Infinite heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Infinite online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Infinite kijkt. Ideaal!

Infinite torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Infinite. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Infinite trailer

Bekijk eerst even de trailer van Infinite voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.