Infinite Football
%
80

Infinite Football

Bekijk de trailer

Kijk Infinite Football

Moeite met waar je nou Infinite Football moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 15-08-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

eel voetbal- en levenswijsheden in deze documentaire waarin de plaatselijke bureaucraat Laurenţiu zijn bloemrijke gedachten laat gaan over voetbal, oranje boerderijen in Florida, politieke utopie en de sporen die het leven achterlaat. Voetbal moet radicaal anders, gestroomlijnder, bevrijd van beperkingen, vindt Laurenţiu Ginghină. De regels voor hoekschoppen en buitenspel moeten op de schop, spelers moeten worden toegewezen aan zones; dit zijn slechts een van de vele vernieuwingen die de voetbalvisionair wil doorvoeren, als hij het voor het zeggen zou hebben. Ginghină besefte voor het eerst dat de regels van het voetbal niet klopten toen hij in zijn jonge jaren ernstig geblesseerd raakte tijdens een wedstrijd in de zomervakantie in Vaslui. De tackle raakte hem zo hard dat hij zijn kuitbeen brak, een jaar later volgde zijn scheenbeen. Tegenwoordig is hij een plaatselijk gemeenteambtenaar die zijn dagen slijt in een ongeïnspireerde, bureaucratische baan. Geen wonder dat hij het liever praat over het voetbalspel, althans, zijn eigen versie daarvan. Luisterend oor is regisseur en vriend van de familie Corneliu Porumboiu (12:08 East of Bucharest, Police, Adjective), zelf zoon van een scheidsrechter en geboren in Vaslui, die ook bijna altijd in beeld is. De monologen van Ginghină zijn zo rijk dat je zou denken dat iemand ze van tevoren heeft uitgeschreven. De zinnen beginnen altijd met hetzelfde onderwerp, maar blijven nooit op één plek hangen. Alle wegen leiden naar voetbal, maar alle wegen leiden er ook van weg, naar problemen rond grondbezit, naar oranje boerderijen in Florida, naar politieke utopie en de sporen die het leven achterlaat. Porumboiu's vorige 'voetbalfilm' was The Second Game (2014), waarin Porumboiu samen met zijn vader een voetbalwedstrijd van Dynamo Boekarest tegen Steaua Boekarest terugkijkt, die door zijn vader gefloten werd. Previously Unreleased. Deze zomer besteedt Eye aandacht aan films die wel de selecties van prominente internationale festivals haalden, maar volgens Eye onterecht de Nederlandse bioscopen niet bereikten. Onder de noemer Previously Unreleased zijn deze zomer acht van deze films te zien. Journalisten van de Filmkrant leiden de premièrevoorstellingen in. De titels zijn geselecteerd uit het aanbod van de internationale festivals en bestrijken het veelzijdige spectrum van de internationale arthousefilm. Dit jaar staan onder meer de nieuwste producties van Guy Maddin, Corneliu Porumboiu, Bi Gan, Aleksei German Jr., Roberto Minervini en Domingo Sotomayor op het programma.

Regisseur en acteurs

 • Corneliu Porumboiu portait

  Corneliu Porumboiu

  Director

 • Laurențiu Ginghină portrait

  Laurențiu Ginghină

  Himself

 • Corneliu Porumboiu portait

  Corneliu Porumboiu

  Himself

Trailers

Infinite Football

Benieuwd naar Infinite Football? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Infinite Football kunt bekijken.

Infinite Football streamen

Wil je Infinite Football streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Infinite Football gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Infinite Football downloaden

movies als Infinite Football kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Infinite Football. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Infinite Football. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Infinite Football torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Infinite Football te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Infinite Football trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Infinite Football je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!