Infinite
%
90

Infinite

Kijk Infinite

Moeite met waar je nou Infinite moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In his last months alive a young man calls upon his four closest friends to make his existence infinite through the assembly of five key elements from his life.

Regisseur en acteurs

 • Connor O'Hara portait

  Connor O'Hara

  Director

 • George MacKay portait

  George MacKay

  Sid

 • Elliot James Langridge portait

  Elliot James Langridge

  Digger

 • Alex Lincoln portait

  Alex Lincoln

  Wolfie

 • Rory J. Saper portait

  Rory J. Saper

  Dribble

 • Alex Esmail portait

  Alex Esmail

  Plod

 • Rose Williams portait

  Rose Williams

  Lily

Infinite

Veel gehoord over Infinite en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Infinite heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Infinite streamen

Wil je Infinite, de movie met George MacKay, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Infinite zelfs gratis kijken.

Infinite downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Infinite ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Infinite er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Infinite torrent

Op zoek naar een torrent van Infinite? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Infinite te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Infinite trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Infinite. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.