Informant
%
61

Informant

Kijk Informant

Moeite met waar je nou Informant moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Vilified by some and venerated by others as the FBI informant largely responsible for the imprisonment of two youths following the 2008 Republican National Convention, Darby was once a charismatic activist mythologized by the American Left for his daredevil aid work in New Orleans’ Ninth Ward in the aftermath of Hurricane Katrina. Informant meticulously constructs a portrait of his life—before and after the death threats—through intimate interviews with Darby and tense reenactments starring the man himself.

Informant

Wil je Informant kijken? De movie vanuit 2013 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Informant op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Informant met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Informant downloaden

Het downloaden van Informant is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Informant ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Informant streamen

Het streamen van Informant heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Informant online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Informant kijkt. Ideaal!

Informant torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Informant. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Informant trailer

Bekijk eerst even de trailer van Informant voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.