Ingrid Goes West
%
69

Ingrid Goes West

Nu kijken

Kijk Ingrid Goes West

Moeite met waar je nou Ingrid Goes West moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ingrid Goes West

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

Ingrid Goes West is a savagely hilarious dark comedy that satirizes the modern world of social media and proves that being #perfect isn't all it's cracked up to be. Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza - Dirty Grandpa, Life After Beth) is an unhinged social media stalker with a history of confusing "likes" for meaningful relationships. Taylor Sloane (Elizabeth Olsen - Godzilla, Avengers: Age of Ultron) is an Instagram-famous "influencer" whose perfectly curated boho-chic lifestyle becomes Ingrid's latest obsession. When Ingrid moves to LA and manages to insinuate herself into the social media star's life, their relationship quickly goes from #BFF to #WTF. - ( Original Title - Ingrid Goes West )

Ingrid Goes West

Zin om Ingrid Goes West lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Ingrid Goes West te bekijken voor je op een rijtje.

Ingrid Goes West downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Ingrid Goes West downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ingrid Goes West. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Ingrid Goes West er ook in SD heel goed uit.

Ingrid Goes West streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Ingrid Goes West net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Ingrid Goes West hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Ingrid Goes West helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Ingrid Goes West torrent

Denk je dat je om Ingrid Goes West te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Ingrid Goes West trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Ingrid Goes West de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.