Ingrid Goes West
%
69

Ingrid Goes West

Nu kijken

Kijk Ingrid Goes West

Moeite met waar je nou Ingrid Goes West moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ingrid Goes West

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Ingrid Goes West is a savagely hilarious dark comedy that satirizes the modern world of social media and proves that being #perfect isn't all it's cracked up to be. Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza - Dirty Grandpa, Life After Beth) is an unhinged social media stalker with a history of confusing "likes" for meaningful relationships. Taylor Sloane (Elizabeth Olsen - Godzilla, Avengers: Age of Ultron) is an Instagram-famous "influencer" whose perfectly curated boho-chic lifestyle becomes Ingrid's latest obsession. When Ingrid moves to LA and manages to insinuate herself into the social media star's life, their relationship quickly goes from #BFF to #WTF. - ( Original Title - Ingrid Goes West )

Ingrid Goes West

Wil je Ingrid Goes West kijken? De movie vanuit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Ingrid Goes West op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Ingrid Goes West met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Ingrid Goes West downloaden

Het downloaden van Ingrid Goes West is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Ingrid Goes West ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Ingrid Goes West streamen

Het streamen van Ingrid Goes West heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Ingrid Goes West online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Ingrid Goes West kijkt. Ideaal!

Ingrid Goes West torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Ingrid Goes West. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Ingrid Goes West trailer

Bekijk eerst even de trailer van Ingrid Goes West voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.