Inkaar
%
60

Inkaar

Nu kijken

Kijk Inkaar

Moeite met waar je nou Inkaar moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Inkaar

Samenvatting

An ad agency CEO is put under investigation when his ambitious protégé -- and lover -- accuses him of sexual harassment, vying for his top position.

Regisseur en acteurs

 • Sudhir Mishra portait

  Sudhir Mishra

  Director

 • Arjun Rampal portait

  Arjun Rampal

  Rahul Verma

 • Chitrangada Singh portait

  Chitrangada Singh

  Maya Luthra

 • Deepti Naval portait

  Deepti Naval

  Mrs. Kamdhar

 • Vipin Sharma portait

  Vipin Sharma

  Gupta

 • Kanwaljeet Singh portrait

  Kanwaljeet Singh

  Rahul's father

 • Rehana Sultan portrait

  Rehana Sultan

  Maya's mother

Inkaar

Inkaar streamen

Inkaar streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Inkaar downloaden

Zin om Inkaar te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Inkaar te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Inkaar torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Inkaar makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Inkaar trailer

Wil je er zeker van zijn dat Inkaar jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.