Inner Landscape

Inner Landscape

Kijk Inner Landscape

Moeite met waar je nou Inner Landscape moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Documentaire over de totstandkoming van de kameropera Si Fan, die in 2015 voor het Nieuw Ensemble werd gecomponeerd door de Chinese componist Guo Wenjing. In Si Fan (‘liefdesverlangen’) combineert Guo de traditionele opera van zijn geboortestreek Sichuan met zijn eigen muziek. “Ik denk niet na bij het componeren, maar volg mijn hart”, vertelt Guo tegen Ed Spanjaard, de chef-dirigent van het Nieuw Ensemble, die hem in China komt opzoeken om ingewijd te worden in de geheimen van de Sichuaanse opera. Ook Shen Tiemei, sterzangeres van de Sichuan-opera, komt aan het woord in deze zeer zorgvuldige film over de verschillen tussen Oost en West, en traditie en de moderne tijd. Inner Landscape is het tweede deel van een vierluik, waarvan het eerste deel Gozaran – Time Passing, over de Iraanse componist Nader Mashayekhi, in 2011 op het IDFA in première ging. In 2015 maakte regisseur/producent Frank Scheffer reeds een ‘work in progress’ onder dezelfde naam.

Regisseur en acteurs

  • Frank Scheffer portrait

    Frank Scheffer

    Director

Inner Landscape

Zin om Inner Landscape lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Inner Landscape te bekijken voor je op een rijtje.

Inner Landscape downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Inner Landscape downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Inner Landscape. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Inner Landscape er ook in SD heel goed uit.

Inner Landscape streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Inner Landscape net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Inner Landscape hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Inner Landscape helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Inner Landscape torrent

Denk je dat je om Inner Landscape te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Inner Landscape trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Inner Landscape de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.