Inni
%
79

Inni

Nu kijken

Kijk Inni

Moeite met waar je nou Inni moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Inni

Samenvatting

Inni is a live motion picture and album by Icelandic band Sigur Rós released in 2011.The concert footage was directed by Vincent Morisset and filmed at the Alexandra Palace in 2008. It was released on 7 November 2011 on various formats, including vinyl, DVD, Blu-ray and CD. Theatrical versions are also being shown around the world from late 2011. The songs played within are Ný batterí, Svefn-g-englar, Fljótavík, Inní mér syngur vitleysingur, Sæglópur, Festival, E-Bow, Popplagið and Lúppulagið. The bonus material contains All Allright, Glósóli, Hafsól and Við spilum endalaust.

Inni

Veel gehoord over Inni en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Inni heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Inni streamen

Wil je Inni, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Inni zelfs gratis kijken.

Inni downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Inni ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Inni er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Inni torrent

Op zoek naar een torrent van Inni? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Inni te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Inni trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Inni. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.