Instant Family

Instant Family

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Instant Family

Moeite met waar je nou Instant Family moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Instant Family

Bekijk nog 24 bronnen

Weten in welke bioscopen Instant Family draait?

Samenvatting

Als Pete (Mark Wahlberg) en Ellie (Rose Byrne) een gezin willen stichten komen ze in de wereld van adoptie terecht. Wanneer ze de rebelse 15-jarige Lizzy (Isabela Moner) en haar jongere broer en zus leren kennen krijgt het stel onverwacht in één keer drie kinderen. Nu moeten Pete en Ellie de kneepjes van het ouderschap onder de knie zien te krijgen, in de hoop om met z'n vijven één grote familie te worden. Dit brengt niet alleen moeilijke situaties met zich mee maar ook grappige en ontroerende momenten. Instant Family is gebaseerd op echte gebeurtenissen in het leven van schrijver/regisseur/producent Sean Anders (Daddy's Home, Daddy's Home 2). Verder met o.a.: Octavia Spencer, Tig Notaro, Margo Martindale, Julie Hagerty en Michael O’Keefe.

Regisseur en acteurs

 • Sean Anders portait

  Sean Anders

  Director

 • Mark Wahlberg portait

  Mark Wahlberg

  Actor

 • Rose Byrne portait

  Rose Byrne

  Actor

Trailers

Instant Family

Benieuwd naar Instant Family? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Instant Family draait.

Instant Family in de bioscoop

Instant Family draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Instant Family.

Instant Family streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Instant Family te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Instant Family een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Instant Family zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Instant Family torrent

Op zoek naar een torrent van Instant Family? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Instant Family zonder zorgen.

Instant Family downloaden

Als Instant Family binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Instant Family trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Instant Family de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.