Instinct

Instinct

Bekijk de trailer

Kijk Instinct

Moeite met waar je nou Instinct moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 03-10-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Ervaren psychologe Nicoline begint aan een nieuwe baan bij een Tbs-kliniek. Daar ontmoet ze Idris, een zedendelinquent die een aantal ernstige misdrijven op zijn naam heeft staan. Na vijf jaar behandeling staat hij op het punt om voor het eerst op onbegeleid verlof te gaan. Zijn behandelteam is zeer enthousiast over de geboekte vooruitgang, maar nieuwkomer Nicoline vertrouwt hem niet en probeert zijn proeftijd te verlengen. Idris doet er alles aan om Nicoline te overtuigen van zijn positieve ontwikkelingen, maar transformeert langzaam maar zeker in de manipulatieve man die ze vanaf het begin al in hem zag. Er ontstaat een machtsspel tussen hen, waar Nicoline ondanks haar kennis en ervaring volledig in verstrikt raakt.

Regisseur en acteurs

 • Halina Reijn portait

  Halina Reijn

  Director

 • Carice van Houten portait

  Carice van Houten

  Nicoline

 • Marwan Kenzari portait

  Marwan Kenzari

  Idris

 • Marie-Mae van Zuilen portait

  Marie-Mae van Zuilen

  Marieke

 • Pieter Embrechts portait

  Pieter Embrechts

  Alex

 • Betty Schuurman portait

  Betty Schuurman

  Mother Nicoline

 • Ariane Schluter portait

  Ariane Schluter

  Actor

Trailers

Instinct

Veel gehoord over Instinct en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Instinct heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Instinct streamen

Wil je Instinct, de movie met Carice van Houten, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Instinct zelfs gratis kijken.

Instinct downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Instinct ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Instinct er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Instinct torrent

Op zoek naar een torrent van Instinct? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Instinct te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Instinct trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Instinct. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.