Instinct

Instinct

Bekijk de trailer

Kijk Instinct

Moeite met waar je nou Instinct moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 03-10-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Ervaren psychologe Nicoline begint aan een nieuwe baan bij een Tbs-kliniek. Daar ontmoet ze Idris, een zedendelinquent die een aantal ernstige misdrijven op zijn naam heeft staan. Na vijf jaar behandeling staat hij op het punt om voor het eerst op onbegeleid verlof te gaan. Zijn behandelteam is zeer enthousiast over de geboekte vooruitgang, maar nieuwkomer Nicoline vertrouwt hem niet en probeert zijn proeftijd te verlengen. Idris doet er alles aan om Nicoline te overtuigen van zijn positieve ontwikkelingen, maar transformeert langzaam maar zeker in de manipulatieve man die ze vanaf het begin al in hem zag. Er ontstaat een machtsspel tussen hen, waar Nicoline ondanks haar kennis en ervaring volledig in verstrikt raakt.

Regisseur en acteurs

 • Halina Reijn portait

  Halina Reijn

  Director

 • Carice van Houten portait

  Carice van Houten

  Nicoline

 • Marwan Kenzari portait

  Marwan Kenzari

  Idris

 • Marie-Mae van Zuilen portait

  Marie-Mae van Zuilen

  Marieke

 • Pieter Embrechts portait

  Pieter Embrechts

  Alex

 • Betty Schuurman portait

  Betty Schuurman

  Mother Nicoline

 • Ariane Schluter portait

  Ariane Schluter

  Actor

Trailers

Instinct

Op zoek naar Instinct? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Instinct streamen

Het streamen van movies als Instinct heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Instinct waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Instinct dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Instinct downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Instinct te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Instinct torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Instinct trailer

Weet je nog niet zeker of Instinct jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.