Insyriated
%
78

Insyriated

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Insyriated

Moeite met waar je nou Insyriated moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Insyriated

Samenvatting

Insyriated vertelt een verhaal van een familie, opgesloten in een huis, terwijl buiten het gebied gebombardeerd wordt en sluipschutters op scherp staan. De moeder Oum Yazan van drie kinderen probeert wanhopig haar familie in leven te houden, in afwachting of haar man nog zal thuis komen. Inmiddels is de situatie zo erg geëscaleerd dat ook buren en andere familieleden zich schuilhouden in het appartement van Oum Yazan. Is het haar man die aanklopt of is het een vijand, bedreiging of aanval? De familie leeft in constante spanning, angst en gevaar. INSYRIATED van regisseur Phillipe van Leeuw toont een schouwspel van mensen in een extreme situatie dat zorgt voor extreme emoties en gedrag. Elke beslissing is van essentieel belang. Als prooi van de vijand zitten zij gevangen in een bunker dat ooit een liefdevolle thuisbasis was.

Regisseur en acteurs

  • Philippe Van Leeuw portrait

    Philippe Van Leeuw

    Director

  • Hiam Abbass portait

    Hiam Abbass

    Oum Yazan

Trailers

Insyriated

Wil je Insyriated kijken? De movie van Philippe Van Leeuw uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Insyriated op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Insyriated met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Insyriated downloaden

Het downloaden van Insyriated is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Insyriated ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Insyriated streamen

Het streamen van Insyriated heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Insyriated online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Insyriated kijkt. Ideaal!

Insyriated torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Insyriated. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Insyriated trailer

Bekijk eerst even de trailer van Insyriated voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.