Insyriated
%
78

Insyriated

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Insyriated

Moeite met waar je nou Insyriated moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Insyriated

Samenvatting

Insyriated vertelt een verhaal van een familie, opgesloten in een huis, terwijl buiten het gebied gebombardeerd wordt en sluipschutters op scherp staan. De moeder Oum Yazan van drie kinderen probeert wanhopig haar familie in leven te houden, in afwachting of haar man nog zal thuis komen. Inmiddels is de situatie zo erg geëscaleerd dat ook buren en andere familieleden zich schuilhouden in het appartement van Oum Yazan. Is het haar man die aanklopt of is het een vijand, bedreiging of aanval? De familie leeft in constante spanning, angst en gevaar. INSYRIATED van regisseur Phillipe van Leeuw toont een schouwspel van mensen in een extreme situatie dat zorgt voor extreme emoties en gedrag. Elke beslissing is van essentieel belang. Als prooi van de vijand zitten zij gevangen in een bunker dat ooit een liefdevolle thuisbasis was.

Regisseur en acteurs

  • Philippe Van Leeuw portrait

    Philippe Van Leeuw

    Director

  • Hiam Abbass portait

    Hiam Abbass

    Oum Yazan

Trailers

Insyriated

Wil je Insyriated kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Insyriated streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Insyriated niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Insyriated zelfs gratis bekijken.

Insyriated downloaden

Wil je Insyriated ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Insyriated overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Insyriated torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Insyriated is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Insyriated trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Insyriated de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.