International Velvet
%
58

International Velvet

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk International Velvet

Moeite met waar je nou International Velvet moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor International Velvet

Samenvatting

In deze langverwachte vervolgfilm op het triomfverhaal over het meisje dat de Grand National wint, is Velvet een vrouw geworden en neemt haar nicht de taak over; een uitstekende jonge paardrijdster die lonkt naar Olympisch succes.

Regisseur en acteurs

 • Bryan Forbes portait

  Bryan Forbes

  Director

 • Tatum O'Neal portait

  Tatum O'Neal

  Sarah Brown

 • Christopher Plummer portait

  Christopher Plummer

  John Seaton

 • Anthony Hopkins portait

  Anthony Hopkins

  Captain Johnson

 • Nanette Newman portait

  Nanette Newman

  Velvet Brown

 • Peter Barkworth portrait

  Peter Barkworth

  Pilot

 • Dinsdale Landen portrait

  Dinsdale Landen

  Mr. Curtis

 • Sarah Bullen portrait

  Sarah Bullen

  Beth

 • Jeffrey Byron portait

  Jeffrey Byron

  Scott Saunders

Trailers

International Velvet

International Velvet streamen

International Velvet streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

International Velvet downloaden

Zin om International Velvet te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als International Velvet te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

International Velvet torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als International Velvet makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

International Velvet trailer

Wil je er zeker van zijn dat International Velvet jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.