International Velvet
%
58

International Velvet

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk International Velvet

Moeite met waar je nou International Velvet moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor International Velvet

Samenvatting

In deze langverwachte vervolgfilm op het triomfverhaal over het meisje dat de Grand National wint, is Velvet een vrouw geworden en neemt haar nicht de taak over; een uitstekende jonge paardrijdster die lonkt naar Olympisch succes.

Regisseur en acteurs

 • Bryan Forbes portait

  Bryan Forbes

  Director

 • Tatum O'Neal portait

  Tatum O'Neal

  Sarah Brown

 • Christopher Plummer portait

  Christopher Plummer

  John Seaton

 • Anthony Hopkins portait

  Anthony Hopkins

  Captain Johnson

 • Nanette Newman portait

  Nanette Newman

  Velvet Brown

 • Peter Barkworth portrait

  Peter Barkworth

  Pilot

 • Dinsdale Landen portrait

  Dinsdale Landen

  Mr. Curtis

 • Sarah Bullen portrait

  Sarah Bullen

  Beth

 • Jeffrey Byron portait

  Jeffrey Byron

  Scott Saunders

Trailers

International Velvet

Wil je International Velvet kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1978 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

International Velvet streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je International Velvet niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je International Velvet zelfs gratis bekijken.

International Velvet downloaden

Wil je International Velvet ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je International Velvet overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

International Velvet torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van International Velvet is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

International Velvet trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of International Velvet de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.