Intersections
%
59

Intersections

Nu kijken

Kijk Intersections

Moeite met waar je nou Intersections moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Intersections

Samenvatting

Een Amerikaans koppel op huwelijksreis... de minnaar van de vrouw die in de buurt blijft... een drugssmokkelaar wordt overgebracht naar de gevangenis... een vrouw reist rond met een baby... hun wegen kruisen elkaar op brutale wijze in een ernstig auto-ongeluk in het midden van de Sahara. De overlevenden moeten hun krachten bundelen om de bewoonde wereld te bereiken. Maar wie kunnen ze vertrouwen? De mysterieuze vreemdeling die plots opduikt? Onverwachte hindernissen, leugens en verraad maken hun tocht levensgevaarlijk... ©EuropaCorp

Regisseur en acteurs

 • David Marconi portrait

  David Marconi

  Director

 • Jaimie Alexander portait

  Jaimie Alexander

  Taylor Dolan

 • Frank Grillo portait

  Frank Grillo

  Scott Dolan

 • Marie-Josée Croze portait

  Marie-Josée Croze

  Audrey

 • Roschdy Zem portait

  Roschdy Zem

  Saleh

 • Moussa Maaskri portait

  Moussa Maaskri

  Omar

 • Charlie Bewley portait

  Charlie Bewley

  Travis

 • Affif Ben Badra portait

  Affif Ben Badra

  Ayub

 • Carlos Leal portait

  Carlos Leal

  Cyril

Intersections

Wil je Intersections kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2013 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Intersections streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Intersections niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Intersections zelfs gratis bekijken.

Intersections downloaden

Wil je Intersections ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Intersections overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Intersections torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Intersections is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Intersections trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Intersections de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.