Intersections
%
59

Intersections

Nu kijken

Kijk Intersections

Moeite met waar je nou Intersections moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Intersections

Samenvatting

Een Amerikaans koppel op huwelijksreis... de minnaar van de vrouw die in de buurt blijft... een drugssmokkelaar wordt overgebracht naar de gevangenis... een vrouw reist rond met een baby... hun wegen kruisen elkaar op brutale wijze in een ernstig auto-ongeluk in het midden van de Sahara. De overlevenden moeten hun krachten bundelen om de bewoonde wereld te bereiken. Maar wie kunnen ze vertrouwen? De mysterieuze vreemdeling die plots opduikt? Onverwachte hindernissen, leugens en verraad maken hun tocht levensgevaarlijk... ©EuropaCorp

Regisseur en acteurs

 • David Marconi portrait

  David Marconi

  Director

 • Jaimie Alexander portait

  Jaimie Alexander

  Taylor Dolan

 • Frank Grillo portait

  Frank Grillo

  Scott Dolan

 • Marie-Josée Croze portait

  Marie-Josée Croze

  Audrey

 • Roschdy Zem portait

  Roschdy Zem

  Saleh

 • Moussa Maaskri portait

  Moussa Maaskri

  Omar

 • Charlie Bewley portait

  Charlie Bewley

  Travis

 • Affif Ben Badra portait

  Affif Ben Badra

  Ayub

 • Carlos Leal portait

  Carlos Leal

  Cyril

Intersections

Veel gehoord over Intersections en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Intersections heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Intersections streamen

Wil je Intersections, de movie met Jaimie Alexander, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Intersections zelfs gratis kijken.

Intersections downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Intersections ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Intersections er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Intersections torrent

Op zoek naar een torrent van Intersections? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Intersections te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Intersections trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Intersections. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.