Interview with the Vampire
%
76

Interview with the Vampire

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Interview with the Vampire

Moeite met waar je nou Interview with the Vampire moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Interview with the Vampire

Bekijk nog 2 bronnen

Weten in welke bioscopen Interview with the Vampire draait?

Samenvatting

De 200 jaar oude vampier Louis vertelt zijn levensverhaal aan een journalist: In 1791 werd hij door de vampier Lestat gebeten en is sindsdien gedoemd om eeuwig te leven.

Regisseur en acteurs

 • Neil Jordan portait

  Neil Jordan

  Director

 • Brad Pitt portait

  Brad Pitt

  Louis de Pointe du Lac

 • Tom Cruise portait

  Tom Cruise

  Lestat de Lioncourt

 • Kirsten Dunst portait

  Kirsten Dunst

  Claudia

 • Antonio Banderas portait

  Antonio Banderas

  Armand

 • Christian Slater portait

  Christian Slater

  Daniel Malloy

 • Stephen Rea portait

  Stephen Rea

  Santiago

 • Thandie Newton portait

  Thandie Newton

  Yvette

 • Domiziana Giordano portait

  Domiziana Giordano

  Madeleine

 • Sara Stockbridge portait

  Sara Stockbridge

  Estelle

 • Indra Ové portait

  Indra Ové

  New Orleans Whore

 • Laure Marsac portait

  Laure Marsac

  Mortal Woman on Stage

 • Andrew Tiernan portait

  Andrew Tiernan

  Paris Vampire

 • Bellina Logan portait

  Bellina Logan

  Tavern Girl

 • George Kelly portait

  George Kelly

  Dollmaker

 • Helen McCrory portait

  Helen McCrory

  2nd New Orleans Whore

Trailers

Interview with the Vampire

Benieuwd naar Interview with the Vampire? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Interview with the Vampire draait.

Interview with the Vampire in de bioscoop

Interview with the Vampire draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Interview with the Vampire.

Interview with the Vampire streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Interview with the Vampire te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Interview with the Vampire een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Interview with the Vampire zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Interview with the Vampire torrent

Op zoek naar een torrent van Interview with the Vampire? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Interview with the Vampire zonder zorgen.

Interview with the Vampire downloaden

Als Interview with the Vampire binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Interview with the Vampire trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Interview with the Vampire de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.