Intimidad
%
84

Intimidad

Kijk Intimidad

Moeite met waar je nou Intimidad moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Shot over the course of five years, Intimidad is an in-depth portrait of Cecy and Camilo Ramirez, a young couple struggling to make ends meet in Reynosa, Mexico. They have recently left their 2-year old daughter, Loida, with Cecy's mother in Santa Maria in the hopes of building a proper home and after one year, they return to visit her for the Christmas holidays. But their vacation is barely the respite the couple expected, as Loida hardly recognizes her parents, and a sudden tragedy threatens to tear the family apart.

Intimidad

Wil je Intimidad kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2008 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Intimidad streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Intimidad niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Intimidad zelfs gratis bekijken.

Intimidad downloaden

Wil je Intimidad ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Intimidad overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Intimidad torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Intimidad is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Intimidad trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Intimidad de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.