Dans la forêt
%
50

Dans la forêt

Nu kijken

Kijk Dans la forêt

Moeite met waar je nou Dans la forêt moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dans la forêt

Samenvatting

Tom (8) and Benjamin (11) travel to Stockholm to spend the summer with their father, whom they have barely seen since he divorced their mother. Tom, in particular, knows next to nothing about this strange, solitary man who seems never to sleep. When he suggests they spend a few days at his cabin in the country, the boys are delighted. But the cabin is totally isolated in the middle of a huge forest, a place both beautiful and troubling.

Regisseur en acteurs

 • Gilles Marchand portrait

  Gilles Marchand

  Director

 • Jérémie Elkaïm portait

  Jérémie Elkaïm

  Le père

 • Timothé Vom Dorp portait

  Timothé Vom Dorp

  Tom

 • Théo Van de Voorde portrait

  Théo Van de Voorde

  Ben

 • Sophie Quinton portait

  Sophie Quinton

  La mère

 • Mireille Perrier portait

  Mireille Perrier

  La pédopsychiatre

 • Mika Zimmerman portrait

  Mika Zimmerman

  L’homme défiguré

 • Frederik Carlsson portrait

  Frederik Carlsson

  Campeur 1

 • Carl Lindbergh portrait

  Carl Lindbergh

  Campeur 2

 • Anna Lindberg portrait

  Anna Lindberg

  Campeur 3

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Dans la forêt

Op zoek naar Dans la forêt? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Dans la forêt streamen

Het streamen van movies als Dans la forêt heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Dans la forêt waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Dans la forêt dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Dans la forêt downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Dans la forêt te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Dans la forêt torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Dans la forêt trailer

Weet je nog niet zeker of Dans la forêt jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.