Dans la forêt
%
50

Dans la forêt

Nu kijken

Kijk Dans la forêt

Moeite met waar je nou Dans la forêt moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dans la forêt

Samenvatting

Tom (8) and Benjamin (11) travel to Stockholm to spend the summer with their father, whom they have barely seen since he divorced their mother. Tom, in particular, knows next to nothing about this strange, solitary man who seems never to sleep. When he suggests they spend a few days at his cabin in the country, the boys are delighted. But the cabin is totally isolated in the middle of a huge forest, a place both beautiful and troubling.

Regisseur en acteurs

 • Gilles Marchand portrait

  Gilles Marchand

  Director

 • Jérémie Elkaïm portait

  Jérémie Elkaïm

  Le père

 • Timothé Vom Dorp portait

  Timothé Vom Dorp

  Tom

 • Théo Van de Voorde portrait

  Théo Van de Voorde

  Ben

 • Sophie Quinton portait

  Sophie Quinton

  La mère

 • Mireille Perrier portait

  Mireille Perrier

  La pédopsychiatre

 • Mika Zimmerman portrait

  Mika Zimmerman

  L’homme défiguré

 • Frederik Carlsson portrait

  Frederik Carlsson

  Campeur 1

 • Carl Lindbergh portrait

  Carl Lindbergh

  Campeur 2

 • Anna Lindberg portrait

  Anna Lindberg

  Campeur 3

Dans la forêt

Wil je Dans la forêt kijken? De movie van Gilles Marchand uit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Dans la forêt op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Dans la forêt met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Dans la forêt downloaden

Het downloaden van Dans la forêt is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Dans la forêt ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Dans la forêt streamen

Het streamen van Dans la forêt heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Dans la forêt online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Dans la forêt kijkt. Ideaal!

Dans la forêt torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Dans la forêt. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Dans la forêt trailer

Bekijk eerst even de trailer van Dans la forêt voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.