Into the Forest
%
59

Into the Forest

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Into the Forest

Moeite met waar je nou Into the Forest moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Into the Forest

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Nell (Ellen Page) heeft de middelbare school bijna afgerond en wil dolgraag gaan studeren. Haar oudere zus Eva (Evan Rachel Wood) is een hartstochtelijk danseres. Samen wonen de twee met hun vader in een onherbergzaam deel van Canada, ver van de bewoonde wereld. Op een dag valt plotseling de stroom uit. In de periode die volgt, horen de zussen via de radio de meest angstaanjagende berichten: technologie die niet meer werkt, terroristen en ziektes die vrij spel hebben en gruwelijke geweldsexplosies die overal plaatsvinden. En dan houdt ook de radio ermee op. De stilte is bijna letterlijk dodelijk. Nell en Eva worden geconfronteerd met een nieuwe werkelijkheid waarin niets meer zeker is. Door slim te improviseren proberen ze hun leven zo normaal mogelijk te houden. Maar naarmate de dagen, weken en maanden vorderen, blijkt dat steeds moeilijker. De band tussen de zussen wordt zwaar op de proef gesteld. Toch zullen ze moeten samenwerken om te overleven...

Regisseur en acteurs

 • Patricia Rozema portait

  Patricia Rozema

  Director

 • Ellen Page portait

  Ellen Page

  Nell

 • Evan Rachel Wood portait

  Evan Rachel Wood

  Eva

 • Max Minghella portait

  Max Minghella

  Eli

 • Callum Keith Rennie portait

  Callum Keith Rennie

  Robert

 • Michael Eklund portait

  Michael Eklund

  Stan

 • Jordana Largy portait

  Jordana Largy

  Margot

 • Sandy Sidhu portrait

  Sandy Sidhu

  Mechanical Woman

 • Bethany Brown portrait

  Bethany Brown

  Gabs

 • Simon Longmore portrait

  Simon Longmore

  Biker

 • Brittany-Ellen Willacy portrait

  Brittany-Ellen Willacy

  Gigi

Trailers

Into the Forest

Wil je Into the Forest kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Into the Forest streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Into the Forest niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Into the Forest zelfs gratis bekijken.

Into the Forest downloaden

Wil je Into the Forest ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Into the Forest overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Into the Forest torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Into the Forest is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Into the Forest trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Into the Forest de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.