Into the Forest
%
59

Into the Forest

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Into the Forest

Moeite met waar je nou Into the Forest moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Into the Forest

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Nell (Ellen Page) heeft de middelbare school bijna afgerond en wil dolgraag gaan studeren. Haar oudere zus Eva (Evan Rachel Wood) is een hartstochtelijk danseres. Samen wonen de twee met hun vader in een onherbergzaam deel van Canada, ver van de bewoonde wereld. Op een dag valt plotseling de stroom uit. In de periode die volgt, horen de zussen via de radio de meest angstaanjagende berichten: technologie die niet meer werkt, terroristen en ziektes die vrij spel hebben en gruwelijke geweldsexplosies die overal plaatsvinden. En dan houdt ook de radio ermee op. De stilte is bijna letterlijk dodelijk. Nell en Eva worden geconfronteerd met een nieuwe werkelijkheid waarin niets meer zeker is. Door slim te improviseren proberen ze hun leven zo normaal mogelijk te houden. Maar naarmate de dagen, weken en maanden vorderen, blijkt dat steeds moeilijker. De band tussen de zussen wordt zwaar op de proef gesteld. Toch zullen ze moeten samenwerken om te overleven...

Regisseur en acteurs

 • Patricia Rozema portait

  Patricia Rozema

  Director

 • Ellen Page portait

  Ellen Page

  Nell

 • Evan Rachel Wood portait

  Evan Rachel Wood

  Eva

 • Max Minghella portait

  Max Minghella

  Eli

 • Callum Keith Rennie portait

  Callum Keith Rennie

  Robert

 • Michael Eklund portait

  Michael Eklund

  Stan

 • Jordana Largy portait

  Jordana Largy

  Margot

 • Sandy Sidhu portrait

  Sandy Sidhu

  Mechanical Woman

 • Bethany Brown portrait

  Bethany Brown

  Gabs

 • Simon Longmore portrait

  Simon Longmore

  Biker

 • Brittany-Ellen Willacy portrait

  Brittany-Ellen Willacy

  Gigi

Trailers

Into the Forest

Benieuwd naar Into the Forest? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Into the Forest kunt bekijken.

Into the Forest streamen

Wil je Into the Forest streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Into the Forest gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Into the Forest downloaden

movies als Into the Forest kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Into the Forest. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Into the Forest. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Into the Forest torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Into the Forest te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Into the Forest trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Into the Forest je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!