Intoxicating
%
51

Intoxicating

Kijk Intoxicating

Moeite met waar je nou Intoxicating moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Dorian Shanley, is a heart surgeon who abuses alcohol and drugs. Dorian trades stolen pharmaceuticals for cocaine , provided by his best friend and enabler, Teddy. While Dorian's life and career take a nosedive, Shanley numbs the pain of losing his father, William Shanley, to a form of Alzheimer's common in prizefighters. To further complicate circumstances, Dorian falls in love with his girlfriend's best friend from college, Anna. The film follows Shanley through a maze of pharmacies, clubs and binges and surgeries, into the heart of drug abuse

Intoxicating

Wil je Intoxicating kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2003 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Intoxicating streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Intoxicating niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Intoxicating zelfs gratis bekijken.

Intoxicating downloaden

Wil je Intoxicating ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Intoxicating overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Intoxicating torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Intoxicating is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Intoxicating trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Intoxicating de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.