Inuk
%
70

Inuk

Nu kijken

Kijk Inuk

Moeite met waar je nou Inuk moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Inuk

Samenvatting

Several years after losing his father, Inuk learns the way of his people again.

Regisseur en acteurs

 • Mike Magidson portrait

  Mike Magidson

  Director

 • Gaba Petersen portrait

  Gaba Petersen

  Inuk

 • Knud Therkielsen portrait

  Knud Therkielsen

  Inuk's Step Father

 • Ole Jørgen Hammeken portrait

  Ole Jørgen Hammeken

  Ikuma

 • Rebekka Jørgensen portrait

  Rebekka Jørgensen

  Aviaaja

 • Sara Lyberth portrait

  Sara Lyberth

  Naja

 • Inunnguaq Jeremiassen portrait

  Inunnguaq Jeremiassen

  Minik

 • Elisabeth Skade portrait

  Elisabeth Skade

  Inuk's Mother

 • Ivaq Mørch portrait

  Ivaq Mørch

  Inuk 6 Years Old

 • Hendrik Qvist portrait

  Hendrik Qvist

  Inuk's Father

 • Angutitsiaq Kreutzmann portrait

  Angutitsiaq Kreutzmann

  Larsi

Inuk

Zin om Inuk lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De avontuur movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Inuk te bekijken voor je op een rijtje.

Inuk downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Inuk downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Inuk. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Inuk er ook in SD heel goed uit.

Inuk streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Inuk net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Inuk hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Inuk helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Inuk torrent

Denk je dat je om Inuk te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Inuk trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Inuk de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.