Inuk
%
70

Inuk

Nu kijken

Kijk Inuk

Moeite met waar je nou Inuk moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Inuk

Samenvatting

Several years after losing his father, Inuk learns the way of his people again.

Regisseur en acteurs

 • Mike Magidson portrait

  Mike Magidson

  Director

 • Gaba Petersen portrait

  Gaba Petersen

  Inuk

 • Knud Therkielsen portrait

  Knud Therkielsen

  Inuk's Step Father

 • Ole Jørgen Hammeken portrait

  Ole Jørgen Hammeken

  Ikuma

 • Rebekka Jørgensen portrait

  Rebekka Jørgensen

  Aviaaja

 • Sara Lyberth portrait

  Sara Lyberth

  Naja

 • Inunnguaq Jeremiassen portrait

  Inunnguaq Jeremiassen

  Minik

 • Elisabeth Skade portrait

  Elisabeth Skade

  Inuk's Mother

 • Ivaq Mørch portrait

  Ivaq Mørch

  Inuk 6 Years Old

 • Hendrik Qvist portrait

  Hendrik Qvist

  Inuk's Father

 • Angutitsiaq Kreutzmann portrait

  Angutitsiaq Kreutzmann

  Larsi

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Inuk

Benieuwd naar Inuk? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Inuk kunt bekijken.

Inuk streamen

Wil je Inuk streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Inuk gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Inuk downloaden

movies als Inuk kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Inuk. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Inuk. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Inuk torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Inuk te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Inuk trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Inuk je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!