Invalid
%
47

Invalid

Kijk Invalid

Moeite met waar je nou Invalid moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

INVALID is the story of a woman (Agnes played by Joni Durian) who is tasked with caring for her vegetative brother (Andrew played by Brandon Salkil). Things get strange when Agnes begins to hear her brother’s voice in her head, and he demands blood. Its Maniac meets Psycho meets Patrick with camera work and lighting inspired by the Italian greats like Bava, Fulci, and Argento. Sleaze, art, and emotion collide in INVALID.

Invalid

Invalid streamen

Invalid streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Invalid downloaden

Zin om Invalid te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Invalid te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Invalid torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Invalid makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Invalid trailer

Wil je er zeker van zijn dat Invalid jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.