Invasion of the Body Snatchers
%
74

Invasion of the Body Snatchers

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Invasion of the Body Snatchers

Moeite met waar je nou Invasion of the Body Snatchers moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Invasion of the Body Snatchers

Samenvatting

Siegels visie op de paranoiastemming van de Koude Oorlog is klassieke, beklemmende sciencefiction die door zijn maatschappijkritiek nog altijd buitengewoon relevant is. De inwoners van een Amerikaans stadje worden vervangen door in peulen gekweekte duplicaten. Hun dubbelgangers zijn willoze klonen in de handen van een onbekende macht. Digitaal gerestaureerde klassieker.

Regisseur en acteurs

 • Philip Kaufman portait

  Philip Kaufman

  Director

 • Donald Sutherland portait

  Donald Sutherland

  Dr. Matthew Bennell

 • Brooke Adams portait

  Brooke Adams

  Elizabeth Driscoll

 • Leonard Nimoy portait

  Leonard Nimoy

  Dr. David Kibner

 • Veronica Cartwright portait

  Veronica Cartwright

  Nancy Bellicec

 • Jeff Goldblum portait

  Jeff Goldblum

  Jack Bellicec

 • Art Hindle portait

  Art Hindle

  Dr. Geoffrey Howell, DDS

 • Lelia Goldoni portait

  Lelia Goldoni

  Katherine Hendley

 • Kevin McCarthy portait

  Kevin McCarthy

  Dr. Miles J. Bennell

 • Don Siegel portait

  Don Siegel

  Taxi Driver

 • Tom Luddy portrait

  Tom Luddy

  Ted Hendley

 • Stan Ritchie portrait

  Stan Ritchie

  Stan

 • David Fisher portrait

  David Fisher

  Mr. Gianni

Trailers

Invasion of the Body Snatchers

Zin om Invasion of the Body Snatchers lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De horror movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Invasion of the Body Snatchers te bekijken voor je op een rijtje.

Invasion of the Body Snatchers downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Invasion of the Body Snatchers downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Invasion of the Body Snatchers. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Invasion of the Body Snatchers er ook in SD heel goed uit.

Invasion of the Body Snatchers streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Invasion of the Body Snatchers net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Invasion of the Body Snatchers hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Invasion of the Body Snatchers helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Invasion of the Body Snatchers torrent

Denk je dat je om Invasion of the Body Snatchers te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Invasion of the Body Snatchers trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Invasion of the Body Snatchers de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.