Invasion of the Body Snatchers
%
74

Invasion of the Body Snatchers

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Invasion of the Body Snatchers

Moeite met waar je nou Invasion of the Body Snatchers moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Invasion of the Body Snatchers

Samenvatting

Siegels visie op de paranoiastemming van de Koude Oorlog is klassieke, beklemmende sciencefiction die door zijn maatschappijkritiek nog altijd buitengewoon relevant is. De inwoners van een Amerikaans stadje worden vervangen door in peulen gekweekte duplicaten. Hun dubbelgangers zijn willoze klonen in de handen van een onbekende macht. Digitaal gerestaureerde klassieker.

Regisseur en acteurs

 • Philip Kaufman portait

  Philip Kaufman

  Director

 • Donald Sutherland portait

  Donald Sutherland

  Dr. Matthew Bennell

 • Brooke Adams portait

  Brooke Adams

  Elizabeth Driscoll

 • Leonard Nimoy portait

  Leonard Nimoy

  Dr. David Kibner

 • Veronica Cartwright portait

  Veronica Cartwright

  Nancy Bellicec

 • Jeff Goldblum portait

  Jeff Goldblum

  Jack Bellicec

 • Art Hindle portait

  Art Hindle

  Dr. Geoffrey Howell, DDS

 • Lelia Goldoni portait

  Lelia Goldoni

  Katherine Hendley

 • Kevin McCarthy portait

  Kevin McCarthy

  Dr. Miles J. Bennell

 • Don Siegel portait

  Don Siegel

  Taxi Driver

 • Tom Luddy portrait

  Tom Luddy

  Ted Hendley

 • Stan Ritchie portrait

  Stan Ritchie

  Stan

 • David Fisher portrait

  David Fisher

  Mr. Gianni

Trailers

Invasion of the Body Snatchers

Benieuwd naar Invasion of the Body Snatchers? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Invasion of the Body Snatchers draait.

Invasion of the Body Snatchers in de bioscoop

Invasion of the Body Snatchers draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Invasion of the Body Snatchers.

Invasion of the Body Snatchers streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Invasion of the Body Snatchers te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Invasion of the Body Snatchers een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Invasion of the Body Snatchers zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Invasion of the Body Snatchers torrent

Op zoek naar een torrent van Invasion of the Body Snatchers? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Invasion of the Body Snatchers zonder zorgen.

Invasion of the Body Snatchers downloaden

Als Invasion of the Body Snatchers binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Invasion of the Body Snatchers trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Invasion of the Body Snatchers de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.