Invasion of the Mindbenders
%
56

Invasion of the Mindbenders

Kijk Invasion of the Mindbenders

Moeite met waar je nou Invasion of the Mindbenders moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Two "Normal" teenagers - they cut classes, get into fights and are never far from their Walkman headsets - notice a sudden change in their fellow students. No one is able to explain this zombie-like behavior which, at the command of an unseen alien, makes them punish transgressors with merciless violence.

Regisseur en acteurs

 • Eugenie Joseph portrait

  Eugenie Joseph

  Director

 • Roy Thinnes portait

  Roy Thinnes

  Principal Borden

 • Skip Lackey portrait

  Skip Lackey

  Frankie Lawrence

 • David Kener portrait

  David Kener

  Calvin Howell

 • Bill Curry portrait

  Bill Curry

  Dr. Gunbow

 • Lee Tergesen portait

  Lee Tergesen

  Crash Hopkins

 • Miranda de Pencier portrait

  Miranda de Pencier

  Julia

Invasion of the Mindbenders

Op zoek naar Invasion of the Mindbenders? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Invasion of the Mindbenders streamen

Het streamen van movies als Invasion of the Mindbenders heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Invasion of the Mindbenders waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Invasion of the Mindbenders dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Invasion of the Mindbenders downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Invasion of the Mindbenders te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Invasion of the Mindbenders torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Invasion of the Mindbenders trailer

Weet je nog niet zeker of Invasion of the Mindbenders jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.