Inventing the Abbotts
%
64

Inventing the Abbotts

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Inventing the Abbotts

Moeite met waar je nou Inventing the Abbotts moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Inventing the Abbotts

Samenvatting

Haley, Illinois, 1957. Jacey Holt en zijn jongere broer Doug worden door hun moeder opgevoed. Ondanks haar loon als lerares en het feit dat ze er financieel alleen voorstaat sinds de onfortuinlijke dood van haar man, slaagt ze erin haar jongens een degelijke opvoeding te geven en heeft ze genoeg geld bijeen gespaard om hen beiden naar de universiteit te kunnen laten gaan. De zachtaardige Doug is gelukkig, maar Jacey wil proeven van de rijkdom en het aanzien. Hij kijkt op naar de rijke familie Abbott, die in een prachtige villa woont en om de haverklap chique feestjes geeft. Als kind droomde hij er reeds van te hebben wat zij hebben, des te meer omdat hij ervan overtuigd is dat vader Lloyd Abbott zich verrijkt heeft door het patent dat die van Jacey's vader heeft afgeluisd. Daarom stelt hij zich slechts één doel : trouwen met één van de knappe Abbott-dochters. Eleanor is zijn uitverkorene, maar zij wordt al vlug door haar vader weggestuurd. Nadien laat hij zijn oog vallen op Alice, die vroeg gehuwd is maar op scheiden staat. Ondertussen bloeit er iets unieks tussen Doug en Pamela, de jongste van de Abbotts. Maar ook bij haar wil Jacey zijn charmes uittesten...

Regisseur en acteurs

 • Pat O'Connor portrait

  Pat O'Connor

  Director

 • Joaquin Phoenix portait

  Joaquin Phoenix

  Doug Holt

 • Liv Tyler portait

  Liv Tyler

  Pamela Abbott

 • Jennifer Connelly portait

  Jennifer Connelly

  Eleanor Abbott

 • Billy Crudup portait

  Billy Crudup

  Jacey Holt

 • Joanna Going portait

  Joanna Going

  Alice Abbott

 • Kathy Baker portait

  Kathy Baker

  Helen Holt

 • Will Patton portait

  Will Patton

  Lloyd Abbott

 • Michael Sutton portrait

  Michael Sutton

  Steve

 • Garrett M. Brown portait

  Garrett M. Brown

  Webb Crosby

 • Barbara Williams portait

  Barbara Williams

  Joan Abbott

 • Alessandro Nivola portait

  Alessandro Nivola

  Peter Vanlaningham

 • Nicole M. Vassallo portrait

  Nicole M. Vassallo

  Giggling Girl #1

 • Amanda Sherman portrait

  Amanda Sherman

  Giggling Girl #2

 • Shawn Hatosy portait

  Shawn Hatosy

  Victor

 • Julie Benz portait

  Julie Benz

  Co-ed

Trailers

Inventing the Abbotts

Wil je Inventing the Abbotts kijken? De movie van Pat O'Connor uit 1997 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Inventing the Abbotts op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Inventing the Abbotts met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Inventing the Abbotts downloaden

Het downloaden van Inventing the Abbotts is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Inventing the Abbotts ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Inventing the Abbotts streamen

Het streamen van Inventing the Abbotts heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Inventing the Abbotts online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Inventing the Abbotts kijkt. Ideaal!

Inventing the Abbotts torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Inventing the Abbotts. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Inventing the Abbotts trailer

Bekijk eerst even de trailer van Inventing the Abbotts voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.