Invisible Sue

Invisible Sue

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Invisible Sue

Moeite met waar je nou Invisible Sue moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Invisible Sue

Bekijk nog 5 bronnen

Weten in welke bioscopen Invisible Sue draait?

Samenvatting

Sue is gek op superheldenstrips, maar ze had nooit gedacht dat ze zelf superkrachten zou hebben. Na een ongeluk in het laboratorium van haar moeder kan ze zomaar onzichtbaar worden. Als haar moeder ook nog door gevaarlijke schurken wordt ontvoerd, moet Sue samen met haar nieuwe vrienden Tobi en App in actie komen.

Regisseur en acteurs

 • Markus Dietrich portait

  Markus Dietrich

  Director

 • Ruby M. Lichtenberg portrait

  Ruby M. Lichtenberg

  Sue Hartmann

 • Anna Shirin Habedank portrait

  Anna Shirin Habedank

  Kaya 'App' Wells

 • Lui Eckhardt portrait

  Lui Eckhardt

  Tobi Grimm

 • Victoria Mayer portait

  Victoria Mayer

  Maria Hartmann

 • Luc Schiltz portait

  Luc Schiltz

  Christoph Hartmann

 • Jeanne Werner portrait

  Jeanne Werner

  Lenia Romanowa

Trailers

Invisible Sue

Benieuwd naar Invisible Sue? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Invisible Sue draait.

Invisible Sue in de bioscoop

Invisible Sue draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Invisible Sue.

Invisible Sue streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Invisible Sue te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Invisible Sue een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Invisible Sue zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Invisible Sue torrent

Op zoek naar een torrent van Invisible Sue? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Invisible Sue zonder zorgen.

Invisible Sue downloaden

Als Invisible Sue binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Invisible Sue trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Invisible Sue de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.