Les invisibles
%
75

Les invisibles

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Les invisibles

Moeite met waar je nou Les invisibles moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Les invisibles

Bekijk nog 18 bronnen

Weten in welke bioscopen Les invisibles draait?

Samenvatting

De bewoners van een vrouwenopvang in Noord-Frankrijk zitten met de handen in het haar wanneer ze te horen krijgen dat ze geen subsidie meer krijgen. De sociale werkers krijgen de opdracht om binnen drie maanden deze dakloze vrouwen koste wat kost te laten re-integreren in de maatschappij. Les Invisibles is een ode aan de weerbaarheid van de vrouw die op straat leeft en de moedige sociale werkers die hen helpen. Regisseur Louis-Julien Petit (La loi du marché) werkte zelf ook een jaar lang als vrijwilliger in de opvanghuizen van Parijs. Een deel van de cast wordt gespeeld door vrouwen die zelf dakloos zijn geweest.

Regisseur en acteurs

 • Louis-Julien Petit portait

  Louis-Julien Petit

  Director

 • Audrey Lamy portait

  Audrey Lamy

  Audrey

 • Corinne Masiero portait

  Corinne Masiero

  Manu

 • Déborah Lukumuena portait

  Déborah Lukumuena

  Angélique

 • Pablo Pauly portait

  Pablo Pauly

  Dimitri

 • Sarah Suco portait

  Sarah Suco

  Julie

 • Noémie Lvovsky portait

  Noémie Lvovsky

  Hélène

 • Brigitte Sy portait

  Brigitte Sy

  Béatrice

 • Quentin Faure portait

  Quentin Faure

  Laurent

 • Fatsah Bouyahmed portait

  Fatsah Bouyahmed

  Esteban

 • Antoine Reinartz portait

  Antoine Reinartz

  Homme costume 1

 • Tassadit Mandi portait

  Tassadit Mandi

  Ramouna

 • Eric Frey portait

  Eric Frey

  Stéphane

 • Julien Ledet portrait

  Julien Ledet

  Gaspard

 • Guillaume Cloud-Roussel portait

  Guillaume Cloud-Roussel

  Baptiste

 • Marie-Christine Orry portait

  Marie-Christine Orry

  Catherine

 • Adolpha van Meerhaeghe portrait

  Adolpha van Meerhaeghe

  Chantal

Trailers

Les invisibles

Benieuwd naar Les invisibles? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Les invisibles draait.

Les invisibles in de bioscoop

Les invisibles draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Les invisibles.

Les invisibles streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Les invisibles te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Les invisibles een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Les invisibles zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Les invisibles torrent

Op zoek naar een torrent van Les invisibles? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Les invisibles zonder zorgen.

Les invisibles downloaden

Als Les invisibles binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Les invisibles trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Les invisibles de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.