Iolanthe
%
72

Iolanthe

Kijk Iolanthe

Moeite met waar je nou Iolanthe moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Strephon, a shepherd (the son of a Fairy, Iolanthe, and a mortal), is in love with Phyllis, a shepherdess. He wants to marry her, but, although Phyllis also loves Strephon, she has a dilemma - she is so beautiful that all of the House of Lords, as well as her guardian, the Lord Chancellor, are also desirous of marrying her. There are many complications - including the peers being threatened by the Fairies - before a happy conclusion is reached by all.

Iolanthe

Iolanthe streamen

Iolanthe streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Iolanthe downloaden

Zin om Iolanthe te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Iolanthe te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Iolanthe torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Iolanthe makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Iolanthe trailer

Wil je er zeker van zijn dat Iolanthe jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.