Iri
%
64

Iri

Kijk Iri

Moeite met waar je nou Iri moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

30 years after the explosion at Iri station (Iksan, South Korea) the city has changed its name, rebuilt itself, but the people still carry the scars. Jin-seo is one of them. She is mentally impaired due to the explosion her mother experienced while giving birth to Jin-seo. She lives with her cab-driver brother, Tae-woong. The men in the town takes advantage of Jin-Seo's mental impairment and her mild manner nature. Tragedy soon strikes Jin-seo again...

Iri

Veel gehoord over Iri en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Iri heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Iri streamen

Wil je Iri, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Iri zelfs gratis kijken.

Iri downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Iri ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Iri er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Iri torrent

Op zoek naar een torrent van Iri? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Iri te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Iri trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Iri. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.