Iron Eagle III
%
35

Iron Eagle III

Kijk Iron Eagle III

Moeite met waar je nou Iron Eagle III moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Na een luchtshow met oorlogshelden, hoort Chappy dat een oude vriend is omgekomen bij een crash terwijl hij een lading coke vervoerde. In het appartement van de overledene gaat Chappy op zoek naar antwoorden en ontdekt daar dat zijn zus Anna zich verborgen houdt voor een oorlogscrimineel. Deze coke-tycoon, Kleiss, heeft Anna geruime tijd gegijzeld om haar broer te verplichten de drugs te transporteren. Samen met Chappy is Anna nu van plan om wraak te nemen en ze rusten zich uit met geavanceerd wapentuig en vliegtuigen.

Regisseur en acteurs

 • John Glen portait

  John Glen

  Director

 • Louis Gossett, Jr. portait

  Louis Gossett, Jr.

  Charlos Chappy Snclair

 • Rachel McLish portrait

  Rachel McLish

  Anna

 • Paul Freeman portait

  Paul Freeman

  Kleiss

 • Horst Buchholz portait

  Horst Buchholz

  Leichmann

 • Christopher Cazenove portait

  Christopher Cazenove

  Palmer

 • Sonny Chiba portait

  Sonny Chiba

  Horikoshi

 • Fred Dalton Thompson portait

  Fred Dalton Thompson

  Stockmann

 • Mitchell Ryan portait

  Mitchell Ryan

  Simms

 • Rob Estes portait

  Rob Estes

  Doyle

 • Ray Mancini portrait

  Ray Mancini

  Chico

Iron Eagle III

Wil je Iron Eagle III kijken? De movie van John Glen uit 1992 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Iron Eagle III op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Iron Eagle III met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Iron Eagle III downloaden

Het downloaden van Iron Eagle III is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Iron Eagle III ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Iron Eagle III streamen

Het streamen van Iron Eagle III heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Iron Eagle III online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Iron Eagle III kijkt. Ideaal!

Iron Eagle III torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Iron Eagle III. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Iron Eagle III trailer

Bekijk eerst even de trailer van Iron Eagle III voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.