Iron Man: Rise of Technovore
%
53

Iron Man: Rise of Technovore

Nu kijken

Kijk Iron Man: Rise of Technovore

Moeite met waar je nou Iron Man: Rise of Technovore moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Iron Man: Rise of Technovore

Samenvatting

Ezekiel Stane, een jonge terrorist, voert een aanval uit op Stark Industries. Hij gebruikt daarbij een dodelijke vorm van biotechnologie - Technovoren - die de hele wereld kan vernietigen. Iron Man blijft niet bij de pakken zitten...

Regisseur en acteurs

 • Hiroshi Hamazaki portrait

  Hiroshi Hamazaki

  Director

 • Tesshou Genda portait

  Tesshou Genda

  Frank Castle / The Punisher (voice)

 • Keiji Fujiwara portait

  Keiji Fujiwara

  Tony Stark / Iron Man (voice)

 • Miyu Irino portait

  Miyu Irino

  Ezekiel Stane / Technovore (voice)

 • Hiroe Oka portrait

  Hiroe Oka

  Pepper Potts (voice)

 • Hiroki Yasumoto portait

  Hiroki Yasumoto

  James "Rhodey" Rhodes / War Machine (voice)

 • Junko Minagawa portait

  Junko Minagawa

  Maria Hill (voice)

 • Miyuki Sawashiro portait

  Miyuki Sawashiro

  Natasha Romanoff / Black Widow (voice)

 • Shuuhei Sakaguchi portrait

  Shuuhei Sakaguchi

  Clint Barton / Hawkeye (voice)

 • Yasuyuki Kase portrait

  Yasuyuki Kase

  JARVIS (voice)

 • Houko Kuwashima portait

  Houko Kuwashima

  Sasha Hammer (voice)

 • Takaya Hashi portait

  Takaya Hashi

  Obadiah Stane (voice)

 • Hideaki Tezuka portrait

  Hideaki Tezuka

  Nick Fury (voice)

Iron Man: Rise of Technovore

Benieuwd naar Iron Man: Rise of Technovore? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Iron Man: Rise of Technovore kunt bekijken.

Iron Man: Rise of Technovore streamen

Wil je Iron Man: Rise of Technovore streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Iron Man: Rise of Technovore gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Iron Man: Rise of Technovore downloaden

movies als Iron Man: Rise of Technovore kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Iron Man: Rise of Technovore. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Iron Man: Rise of Technovore. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Iron Man: Rise of Technovore torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Iron Man: Rise of Technovore te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Iron Man: Rise of Technovore trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Iron Man: Rise of Technovore je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!