Ironweed
%
68

Ironweed

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ironweed

Moeite met waar je nou Ironweed moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ironweed

Samenvatting

Albany, New York, Halloween, 1938. Francis Phelan en Helen Archer zijn twee alcoholverslaafde, hopeloze figuren. Zij was ooit een zangeres voor een radio-omroep, en hij een succesvolle sportman. Maar nu worden ze omringd door dood: zij is ziek, een vriend van hun heeft kanker, en Francis is grafdelver. Zijn verleden blijft hem achtervolgen.

Regisseur en acteurs

 • Hector Babenco portait

  Hector Babenco

  Director

 • Jack Nicholson portait

  Jack Nicholson

  Francis Phelan

 • Meryl Streep portait

  Meryl Streep

  Helen Archer

 • Carroll Baker portait

  Carroll Baker

  Annie Phelan

 • Tom Waits portait

  Tom Waits

  Rudy

 • Nathan Lane portait

  Nathan Lane

  Harold Allen

Trailers

Ironweed

Veel gehoord over Ironweed en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Ironweed heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Ironweed streamen

Wil je Ironweed, de movie met Jack Nicholson, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Ironweed zelfs gratis kijken.

Ironweed downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Ironweed ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Ironweed er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Ironweed torrent

Op zoek naar een torrent van Ironweed? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Ironweed te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Ironweed trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Ironweed. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.