Ironweed
%
68

Ironweed

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ironweed

Moeite met waar je nou Ironweed moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ironweed

Samenvatting

Albany, New York, Halloween, 1938. Francis Phelan en Helen Archer zijn twee alcoholverslaafde, hopeloze figuren. Zij was ooit een zangeres voor een radio-omroep, en hij een succesvolle sportman. Maar nu worden ze omringd door dood: zij is ziek, een vriend van hun heeft kanker, en Francis is grafdelver. Zijn verleden blijft hem achtervolgen.

Regisseur en acteurs

 • Hector Babenco portait

  Hector Babenco

  Director

 • Jack Nicholson portait

  Jack Nicholson

  Francis Phelan

 • Meryl Streep portait

  Meryl Streep

  Helen Archer

 • Carroll Baker portait

  Carroll Baker

  Annie Phelan

 • Tom Waits portait

  Tom Waits

  Rudy

 • Nathan Lane portait

  Nathan Lane

  Harold Allen

Trailers

Ironweed

Ironweed streamen

Ironweed streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Ironweed downloaden

Zin om Ironweed te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Ironweed te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Ironweed torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Ironweed makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Ironweed trailer

Wil je er zeker van zijn dat Ironweed jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.