Island Queen
%
78

Island Queen

Nu kijken

Kijk Island Queen

Moeite met waar je nou Island Queen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Island Queen

Samenvatting

Mim has never ventured off her little hometown island. It's time to leap into the adult world, by getting pregnant, with deeply unpleasant consequences.

Regisseur en acteurs

 • Ben Mallaby portrait

  Ben Mallaby

  Director

 • Nat Luurtsema portrait

  Nat Luurtsema

  Miriam

 • Lynn Gardner portrait

  Lynn Gardner

  Mum

 • Sam Pamphilon portrait

  Sam Pamphilon

  Danny

 • Sam Perry portrait

  Sam Perry

  Jimmy

 • Toby Williams portait

  Toby Williams

  The Fisherman

Island Queen

Island Queen streamen

Island Queen streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Island Queen downloaden

Zin om Island Queen te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Island Queen te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Island Queen torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Island Queen makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Island Queen trailer

Wil je er zeker van zijn dat Island Queen jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.