The Island and the Whales
%
78

The Island and the Whales

Bekijk de trailer

Kijk The Island and the Whales

Moeite met waar je nou The Island and the Whales moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In Noord Atlantische archipel Faeröer wordt er al honderden jaren gejaagd op zeemeeuwen en walvissen. Het voortbestaan van deze traditionele manier van leven wordt echter vandaag de dag bedreigd. Het aantal lokale vogels neemt sterk af en het walvisvlees zit vol met giftige stoffen zoals kwik. Een locale toxicoloog heeft ontdekt dat het eten van het verontreinigde vlees zorgt voor cognitieve groeiachterstand bij kinderen en waarschijnlijk ook gelinkt kan worden aan diverse gezondheidsproblemen bij de eilandbewoners. Daarnaast komt er ook druk op de bevolking vanuit buitenaf om te stoppen met de walvis jacht: honderden activisten komen naar de eilanden, vastberaden om (fysiek) in te grijpen. Dit alles leidt tot een defensieve houding van de eilandbewoners, die vast willen houden aan hun tradities.

Regisseur en acteurs

  • Mike Day portrait

    Mike Day

    Director

Trailers

The Island and the Whales

Wil je The Island and the Whales kijken? De movie van Mike Day uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om The Island and the Whales op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om The Island and the Whales met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

The Island and the Whales downloaden

Het downloaden van The Island and the Whales is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je The Island and the Whales ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

The Island and the Whales streamen

Het streamen van The Island and the Whales heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je The Island and the Whales online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar The Island and the Whales kijkt. Ideaal!

The Island and the Whales torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van The Island and the Whales. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

The Island and the Whales trailer

Bekijk eerst even de trailer van The Island and the Whales voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.