The Island and the Whales
%
27

The Island and the Whales

Bekijk de trailer

Kijk The Island and the Whales

Moeite met waar je nou The Island and the Whales moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In Noord Atlantische archipel Faeröer wordt er al honderden jaren gejaagd op zeemeeuwen en walvissen. Het voortbestaan van deze traditionele manier van leven wordt echter vandaag de dag bedreigd. Het aantal lokale vogels neemt sterk af en het walvisvlees zit vol met giftige stoffen zoals kwik. Een locale toxicoloog heeft ontdekt dat het eten van het verontreinigde vlees zorgt voor cognitieve groeiachterstand bij kinderen en waarschijnlijk ook gelinkt kan worden aan diverse gezondheidsproblemen bij de eilandbewoners. Daarnaast komt er ook druk op de bevolking vanuit buitenaf om te stoppen met de walvis jacht: honderden activisten komen naar de eilanden, vastberaden om (fysiek) in te grijpen. Dit alles leidt tot een defensieve houding van de eilandbewoners, die vast willen houden aan hun tradities.

Regisseur en acteurs

  • Mike Day portrait

    Mike Day

    Director

Trailers

The Island and the Whales

Veel gehoord over The Island and the Whales en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt The Island and the Whales heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

The Island and the Whales streamen

Wil je The Island and the Whales, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je The Island and the Whales zelfs gratis kijken.

The Island and the Whales downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je The Island and the Whales ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet The Island and the Whales er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

The Island and the Whales torrent

Op zoek naar een torrent van The Island and the Whales? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van The Island and the Whales te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

The Island and the Whales trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van The Island and the Whales. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.