The Island and the Whales

The Island and the Whales

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Island and the Whales

Moeite met waar je nou The Island and the Whales moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor The Island and the Whales

Samenvatting

In Noord Atlantische archipel Faeröer wordt er al honderden jaren gejaagd op zeemeeuwen en walvissen. Het voortbestaan van deze traditionele manier van leven wordt echter vandaag de dag bedreigd. Het aantal lokale vogels neemt sterk af en het walvisvlees zit vol met giftige stoffen zoals kwik. Een locale toxicoloog heeft ontdekt dat het eten van het verontreinigde vlees zorgt voor cognitieve groeiachterstand bij kinderen en waarschijnlijk ook gelinkt kan worden aan diverse gezondheidsproblemen bij de eilandbewoners. Daarnaast komt er ook druk op de bevolking vanuit buitenaf om te stoppen met de walvis jacht: honderden activisten komen naar de eilanden, vastberaden om (fysiek) in te grijpen. Dit alles leidt tot een defensieve houding van de eilandbewoners, die vast willen houden aan hun tradities.

Regisseur en acteurs

  • Mike Day portrait

    Mike Day

    Director

Trailers

The Island and the Whales

Zin om naar The Island and the Whales te kijken? Ga The Island and the Whales dan niet ingewikkeld illegaal downloaden. Er zijn echt ook andere manieren om The Island and the Whales te kunnen zien.

The Island and the Whales torrent

Ga dus niet stoeien met nare torrents. Laat die torrent van The Island and the Whales toch links liggen! Ga gewoon voor het veilige, snelle en legale alternatief. Film.nl biedt je toegang tot alle aanbieders van The Island and the Whales. Hartstikke gemakkelijk. En dan kun jij zelf kiezen.

The Island and the Whales streamen

The Island and the Whales is ook te streamen, maar gebruik dan wel het aanbod van de echte aanbieders. Zij bieden goede streams zodat je The Island and the Whales lekker legaal kunt kijken, zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt en wanneer jij wilt. Gratis kijken naar The Island and the Whales kan niet. Begrijpelijk, want voor niks gaat de zon op.

The Island and the Whales in de bioscoop

Ook The Island and the Whales laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of er nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je wel helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film te zien is. Of zet een film die nog in de bioscoop gaat draaien gewoon op je watchlist. Dan houden wij je op de hoogte.

The Island and the Whales trailer

Wil je alvast in de stemming komen, of checken wat je kunt verwachten, kijk dan eerst naar de trailer van The Island and the Whales.