The Island and the Whales

The Island and the Whales

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Island and the Whales

Moeite met waar je nou The Island and the Whales moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor The Island and the Whales

Samenvatting

In Noord Atlantische archipel Faeröer wordt er al honderden jaren gejaagd op zeemeeuwen en walvissen. Het voortbestaan van deze traditionele manier van leven wordt echter vandaag de dag bedreigd. Het aantal lokale vogels neemt sterk af en het walvisvlees zit vol met giftige stoffen zoals kwik. Een locale toxicoloog heeft ontdekt dat het eten van het verontreinigde vlees zorgt voor cognitieve groeiachterstand bij kinderen en waarschijnlijk ook gelinkt kan worden aan diverse gezondheidsproblemen bij de eilandbewoners. Daarnaast komt er ook druk op de bevolking vanuit buitenaf om te stoppen met de walvis jacht: honderden activisten komen naar de eilanden, vastberaden om (fysiek) in te grijpen. Dit alles leidt tot een defensieve houding van de eilandbewoners, die vast willen houden aan hun tradities.

Regisseur en acteurs

  • Mike Day portrait

    Mike Day

    Director

Trailers

The Island and the Whales

Wil jij The Island and the Whales zien? Waarom zou je The Island and the Whales dan illegaal downloaden? Kies voor een van de vele andere manieren om The Island and the Whales te kunnen zien.

The Island and the Whales torrent

Ga niet voor gedoe met twijfelachtige torrents van The Island and the Whales! Kies toch gewoon voor het alternatief. Dat is veilig, snel en bovendien legaal. Met de app van Film.nl worden alle aanbieders van The Island and the Whales mooi op een rijtje gezet. Zodat jij zelf kunt kiezen. Beter kan het niet!

The Island and the Whales streamen

Er is een kans dat The Island and the Whales momenteel te streamen is. Dankzij de diverse aanbieders gewoon legaal. Het kan voorkomen dat een film nog niet via een stream te zien is. Bijvoorbeeld omdat die nog in de bioscoop draait. Kun je 'm daar niet zien of heb je 'm net gemist, kijk dan naar een van de beschikbare streams van The Island and the Whales met behulp van Film.nl. Dan kijk je legaal en zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt én wanneer jij dat wilt. Maar voor niks gaat de zon op. Gratis kijken naar The Island and the Whales gaat dus niet. Dat snap jij vast.

The Island and the Whales in de bioscoop

Ook The Island and the Whales laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film wel te zien is. Of wanneer je 'm kunt verwachten.

The Island and the Whales trailer

Alvast zien wat je de film te bieden heeft, kijk dan eerst naar de trailer van The Island and the Whales. Je kunt de film - na het zien van trailers - ook op je watchlist zetten. Dan houden wij je op de hoogte als hij in de bioscoop gaat draaien of op een andere manier beschikbaar komt.