It: Chapter Two

It: Chapter Two

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk It: Chapter Two

Moeite met waar je nou It: Chapter Two moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor It: Chapter Two

Bekijk nog 120 bronnen

Weten in welke bioscopen It: Chapter Two draait?

Samenvatting

Het kwaad huist zich opnieuw in het stadje Derry als regisseur Andy Muschietti in It Chapter Two de Losers Club - jong en oud - weer bij elkaar brengt naar waar het allemaal begon. De film is Muschietti's opvolger van de in 2017 veelgeprezen en wereldwijde hit It, die meer dan 700 miljoen dollar opbracht. De genreoverstijgende film werd een cultureel fenomeen en is de grootste horrorfilm aller tijden. Omdat elke 27 jaar het kwaad terugkeert naar het stadje Derry, in de Amerikaanse staat Maine, brengt It Chapter Two de personages - die allen hun eigen weg zijn gegaan - weer bij elkaar als volwassenen, bijna drie decennia na de gebeurtenissen van de eerste film.

Regisseur en acteurs

  • Andy Muschietti portait

    Andy Muschietti

    Director

  • Bill Skarsgård portait

    Bill Skarsgård

    Pennywise

Trailers

It: Chapter Two

Benieuwd naar It: Chapter Two? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar It: Chapter Two draait.

It: Chapter Two in de bioscoop

It: Chapter Two draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor It: Chapter Two.

It: Chapter Two streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra It: Chapter Two te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat It: Chapter Two een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je It: Chapter Two zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

It: Chapter Two torrent

Op zoek naar een torrent van It: Chapter Two? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je It: Chapter Two zonder zorgen.

It: Chapter Two downloaden

Als It: Chapter Two binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

It: Chapter Two trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of It: Chapter Two de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.