It Comes at Night

It Comes at Night

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk It Comes at Night

Moeite met waar je nou It Comes at Night moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor It Comes at Night

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Na lovende kritieken op zijn debuutfilm Krisha, vervolgt de Award-winnende filmmaker Trey Edward Shults nu met de ijzingwekkende horrorfilm It Comes at Night. In It Comes at Night verschuilen vader Paul (Joel Edgerton) en zijn gezin zich in een afgelegen huis voor een bovennatuurlijke dreiging. Het kwaad dat zijn gezin teistert blijkt nog maar het begin van de verschrikking die hen te wachten staat wanneer een ander wanhopig gezin plots voor de deur staat. Ondanks de goede bedoelingen tussen beide families krijgen paranoia en wantrouwen al snel de overhand. Terwijl buiten het gevaar steeds dichterbij sluipt, haalt het beschermen van zijn eigen gezin het meest monsterlijke in Paul naar boven.

Regisseur en acteurs

 • Trey Edward Shults portrait

  Trey Edward Shults

  Director

 • Joel Edgerton portait

  Joel Edgerton

  Actor

 • Riley Keough portait

  Riley Keough

  Kim

 • Christopher Abbott portait

  Christopher Abbott

  Actor

 • Carmen Ejogo portait

  Carmen Ejogo

  Actor

 • Kelvin Harrison portrait

  Kelvin Harrison

  Actor

 • Griffin Robert Faulkner portrait

  Griffin Robert Faulkner

  Andrew

Trailers

It Comes at Night

Zin om It Comes at Night lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De horror movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om It Comes at Night te bekijken voor je op een rijtje.

It Comes at Night downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je It Comes at Night downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van It Comes at Night. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet It Comes at Night er ook in SD heel goed uit.

It Comes at Night streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je It Comes at Night net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je It Comes at Night hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je It Comes at Night helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

It Comes at Night torrent

Denk je dat je om It Comes at Night te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

It Comes at Night trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of It Comes at Night de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.