It Comes at Night

It Comes at Night

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk It Comes at Night

Moeite met waar je nou It Comes at Night moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor It Comes at Night

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Wanneer een onnatuurlijke dreiging de wereld terroriseert heeft een man samen met zijn vrouw en zoon zijn toevlucht gezocht in een verlaten woning. Hun leven wordt echter verstoord door de komst van een wanhopige jonge familie die op de vlucht is. Ondanks de beste bedoelingen van beide families beginnen paranoia en wantrouwen de overhand te krijgen als de verschrikkingen buiten steeds dichterbij komen.

Regisseur en acteurs

 • Trey Edward Shults portrait

  Trey Edward Shults

  Director

 • Joel Edgerton portait

  Joel Edgerton

  Actor

 • Riley Keough portait

  Riley Keough

  Kim

 • Christopher Abbott portait

  Christopher Abbott

  Actor

 • Carmen Ejogo portait

  Carmen Ejogo

  Actor

 • Kelvin Harrison portrait

  Kelvin Harrison

  Actor

 • Griffin Robert Faulkner portrait

  Griffin Robert Faulkner

  Andrew

Trailers

It Comes at Night

Benieuwd naar It Comes at Night? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als It Comes at Night kunt bekijken.

It Comes at Night streamen

Wil je It Comes at Night streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je It Comes at Night gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

It Comes at Night downloaden

movies als It Comes at Night kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar It Comes at Night. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van It Comes at Night. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

It Comes at Night torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om It Comes at Night te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

It Comes at Night trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of It Comes at Night je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!