It Could Happen to You
%
63

It Could Happen to You

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk It Could Happen to You

Moeite met waar je nou It Could Happen to You moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor It Could Happen to You

Samenvatting

Charlie Lang is een goedzakkige politieagent in New York die bij gebrek aan geld voor een fooi serveerster Yvonne belooft de eventuele winst van zijn lottobiljet met haar te delen. Diezelfde avond blijkt het betreffende papiertje maar liefst vier miljoen dollar waard te zijn. Charlie's vinnige vrouw Muriel ziet vervolgens met afgrijzen toe hoe manlief de buit wil delen met Yvonne en besluit zelf achter het geld aan te gaan...

Regisseur en acteurs

 • Andrew Bergman portait

  Andrew Bergman

  Director

 • Nicolas Cage portait

  Nicolas Cage

  Charlie Lang

 • Bridget Fonda portait

  Bridget Fonda

  Yvonne Biasi

 • Rosie Perez portait

  Rosie Perez

  Muriel Lang

 • Wendell Pierce portait

  Wendell Pierce

  Bo Williams

 • Isaac Hayes portait

  Isaac Hayes

  Angel Dupree

 • Seymour Cassel portait

  Seymour Cassel

  Jack Gross

 • Stanley Tucci portait

  Stanley Tucci

  Eddie Biasi

 • Richard Jenkins portait

  Richard Jenkins

  C. Vernon Hale

Trailers

It Could Happen to You

Wil je It Could Happen to You kijken? De movie van Andrew Bergman uit 1994 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om It Could Happen to You op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om It Could Happen to You met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

It Could Happen to You downloaden

Het downloaden van It Could Happen to You is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je It Could Happen to You ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

It Could Happen to You streamen

Het streamen van It Could Happen to You heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je It Could Happen to You online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar It Could Happen to You kijkt. Ideaal!

It Could Happen to You torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van It Could Happen to You. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

It Could Happen to You trailer

Bekijk eerst even de trailer van It Could Happen to You voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.