It Could Happen to You
%
63

It Could Happen to You

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk It Could Happen to You

Moeite met waar je nou It Could Happen to You moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor It Could Happen to You

Samenvatting

Komedie waarin Nicolas Cage maar liefst vier miljoen wint in de loterij, maar wel beloofd heeft om de winst te delen met serveerster Yvonne (Bridget Fonda) en dat ziet zijn vrouw niet zitten.

Regisseur en acteurs

 • Andrew Bergman portait

  Andrew Bergman

  Director

 • Nicolas Cage portait

  Nicolas Cage

  Charlie Lang

 • Bridget Fonda portait

  Bridget Fonda

  Yvonne Biasi

 • Rosie Perez portait

  Rosie Perez

  Muriel Lang

 • Wendell Pierce portait

  Wendell Pierce

  Bo Williams

 • Isaac Hayes portait

  Isaac Hayes

  Angel Dupree

 • Seymour Cassel portait

  Seymour Cassel

  Jack Gross

 • Stanley Tucci portait

  Stanley Tucci

  Eddie Biasi

 • Richard Jenkins portait

  Richard Jenkins

  C. Vernon Hale

Trailers

It Could Happen to You

Op zoek naar It Could Happen to You? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

It Could Happen to You streamen

Het streamen van movies als It Could Happen to You heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als It Could Happen to You waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je It Could Happen to You dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

It Could Happen to You downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als It Could Happen to You te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

It Could Happen to You torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

It Could Happen to You trailer

Weet je nog niet zeker of It Could Happen to You jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.