Itchy Fingers
%
68

Itchy Fingers

Kijk Itchy Fingers

Moeite met waar je nou Itchy Fingers moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Biggie (Roy Chiao) and Tiny (Richard Ng) grow up together. They fight all the time. Biggie is a detective and Tiny is a thief. Biggie has the satisfaction of catching Tiny and putting him behind bars. When Tiny is released, he is approached by Daigau who wants Tiny's help to steal the world famous diamond. Tiny says no since he has decided to get the diamond all by himself. He befriends Tina, who is the daughter of the jeweler, to take him to the jewel shop to inspect it, but the diamond is disappeared and Tiny is suddenly finding himself the scapegoat. But Biggie convinces that it is the owner who pulls the job to cheat the insurance company. Tina later finds out she is not the jeweler's daughter. Biggie then makes proposal to Tiny to steal the diamond back and split the reward put up by the insurance company. The jeweler is caught while Biggie gets the credit and Tiny gets the million dollar reward. In addition, he gets Tina who has love with him. (Joy Sales)

Itchy Fingers

Zin om Itchy Fingers lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Itchy Fingers te bekijken voor je op een rijtje.

Itchy Fingers downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Itchy Fingers downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Itchy Fingers. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Itchy Fingers er ook in SD heel goed uit.

Itchy Fingers streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Itchy Fingers net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Itchy Fingers hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Itchy Fingers helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Itchy Fingers torrent

Denk je dat je om Itchy Fingers te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Itchy Fingers trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Itchy Fingers de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.