Ithaca
%
56

Ithaca

Kijk Ithaca

Moeite met waar je nou Ithaca moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Californië ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Homer Macauley is een 14-jarige jongen die opgroeit in het kleine stadje Ithaca. Zijn oudere broer Marcus vecht aan het front en de oudere zus Bess studeert. Aan Homer de taak om voor zijn moeder Katie, sinds twee jaar weduwe en zonder inkomen, en zijn jongere broertje Ulysses te zorgen. Om die reden werkt hij 's avonds als bezorger van telegrammen, terwijl hij overdag op school zit. Homer is vastbesloten de snelste telegrambesteller ter wereld te worden maar al snel blijkt hij gevangen tussen droom en werkelijkheid als hij mensen moet informeren over gesneuvelde geliefden en andere ernstige zaken. Hij heeft het hier zwaar mee en ontdekt dat hij in een korte periode steeds volwassener aan het worden is, maar hij blijft optimistisch..

Ithaca

Ithaca streamen

Ithaca streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Ithaca downloaden

Zin om Ithaca te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Ithaca te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Ithaca torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Ithaca makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Ithaca trailer

Wil je er zeker van zijn dat Ithaca jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.