It's a Free World ...
%
70

It's a Free World ...

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk It's a Free World ...

Moeite met waar je nou It's a Free World ... moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor It's a Free World ...

Samenvatting

Angie werkt in Londen voor een schimmig interimkantoor dat vooral illegale Oost-Europese immigranten tewerkstelt. Wanneer ze daar ontslagen wordt, besluit ze zelf met zo'n kantoortje te beginnen, samen met haar flatgenote Rose. Die maakt een website en bedenkt een mooie "mission statement" om hun zaak de nodige klasse en geloofwaardigheid te bezorgen. Ondertussen schuimt Angie de plaatselijke fabriekjes af op zoek naar goedkope arbeidskrachten. Tegelijk gooit ze zonder verpinken haar lichaam in de strijd om bedrijfsleiders te overtuigen om met haar samen te werken. Maar ze beseft te laat dat ze zich zo in troebel water begeeft. Op familiaal vlak heeft Angie grote problemen met haar onhandelbare 11-jarige zoon Jamie. En haar vader, een vakbondsman, is diep ontgoocheld wanneer hij verneemt waar zijn dochter mee bezig is ...

Regisseur en acteurs

 • Ken Loach portait

  Ken Loach

  Director

 • Kierston Wareing portait

  Kierston Wareing

  Angie

 • Juliet Ellis portait

  Juliet Ellis

  Rose

 • Leslaw Zurek portait

  Leslaw Zurek

  Karol

 • Colin Caughlin portrait

  Colin Caughlin

  Geoff

 • Joe Siffleet portait

  Joe Siffleet

  Jamie

 • Frank Gilhooley portait

  Frank Gilhooley

  Derek

 • Davoud Rastgou portait

  Davoud Rastgou

  Mahmoud

 • David Doyle portrait

  David Doyle

  Tony

 • Raymond Mearns portrait

  Raymond Mearns

  Andy

 • Maggie Russell portrait

  Maggie Russell

  Cathy

Trailers

It's a Free World ...

Op zoek naar It's a Free World ...? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

It's a Free World ... streamen

Het streamen van movies als It's a Free World ... heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als It's a Free World ... waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je It's a Free World ... dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

It's a Free World ... downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als It's a Free World ... te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

It's a Free World ... torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

It's a Free World ... trailer

Weet je nog niet zeker of It's a Free World ... jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.