It's a Free World ...
%
70

It's a Free World ...

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk It's a Free World ...

Moeite met waar je nou It's a Free World ... moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor It's a Free World ...

Samenvatting

Angie werkt in Londen voor een schimmig interimkantoor dat vooral illegale Oost-Europese immigranten tewerkstelt. Wanneer ze daar ontslagen wordt, besluit ze zelf met zo'n kantoortje te beginnen, samen met haar flatgenote Rose. Die maakt een website en bedenkt een mooie "mission statement" om hun zaak de nodige klasse en geloofwaardigheid te bezorgen. Ondertussen schuimt Angie de plaatselijke fabriekjes af op zoek naar goedkope arbeidskrachten. Tegelijk gooit ze zonder verpinken haar lichaam in de strijd om bedrijfsleiders te overtuigen om met haar samen te werken. Maar ze beseft te laat dat ze zich zo in troebel water begeeft. Op familiaal vlak heeft Angie grote problemen met haar onhandelbare 11-jarige zoon Jamie. En haar vader, een vakbondsman, is diep ontgoocheld wanneer hij verneemt waar zijn dochter mee bezig is ...

Regisseur en acteurs

 • Ken Loach portait

  Ken Loach

  Director

 • Kierston Wareing portait

  Kierston Wareing

  Angie

 • Juliet Ellis portait

  Juliet Ellis

  Rose

 • Leslaw Zurek portait

  Leslaw Zurek

  Karol

 • Colin Caughlin portrait

  Colin Caughlin

  Geoff

 • Joe Siffleet portait

  Joe Siffleet

  Jamie

 • Frank Gilhooley portait

  Frank Gilhooley

  Derek

 • Davoud Rastgou portait

  Davoud Rastgou

  Mahmoud

 • David Doyle portrait

  David Doyle

  Tony

 • Raymond Mearns portrait

  Raymond Mearns

  Andy

 • Maggie Russell portrait

  Maggie Russell

  Cathy

Trailers

It's a Free World ...

It's a Free World ... streamen

It's a Free World ... streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

It's a Free World ... downloaden

Zin om It's a Free World ... te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als It's a Free World ... te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

It's a Free World ... torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als It's a Free World ... makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

It's a Free World ... trailer

Wil je er zeker van zijn dat It's a Free World ... jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.