It's Alive
%
58

It's Alive

Kijk It's Alive

Moeite met waar je nou It's Alive moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Heavily pregnant Lenore Davis tells her husband, Frank, that she is in labor. They leave their eleven year-old son Chris with their friend Charley and they head to the Community Hospital. Lenore feels that something is wrong and delivers a monster that kills the team in the delivery room and escapes through a skylight. Lieutenant Perkins comes to the hospital to investigate the murder and the press divulges the identity of the parents. Frank discovers a dark secret about Lenore and the baby.

It's Alive

Op zoek naar It's Alive? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

It's Alive streamen

Het streamen van movies als It's Alive heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als It's Alive waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je It's Alive dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

It's Alive downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als It's Alive te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

It's Alive torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

It's Alive trailer

Weet je nog niet zeker of It's Alive jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.