It's Not Me, I Swear!
%
75

It's Not Me, I Swear!

Kijk It's Not Me, I Swear!

Moeite met waar je nou It's Not Me, I Swear! moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De 10-jarige Leon Doré heeft veel problemen; ruziënde ouders, vervelende buren en een treiterend buurmeisje dat altijd gelijk wil hebben. Wanneer Leon's moeder het gezin verlaat en naar Griekenland vertrekt, doet Leon er alles aan om zijn pijn een beetje te verzachten. Hij vernielt het huis van de buren, wordt een professionele leugenaar en wordt verliefd op het treiterende buurmeisje, Lea. Samen proberen ze de pijn te overwinnen en ontstaat er een bijzondere band.

Regisseur en acteurs

 • Philippe Falardeau portrait

  Philippe Falardeau

  Director

 • Antoine L'Écuyer portrait

  Antoine L'Écuyer

  Actor

 • Daniel Brière portrait

  Daniel Brière

  Actor

 • Gabriel Maillé portrait

  Gabriel Maillé

  Actor

 • Suzanne Clément portrait

  Suzanne Clément

  Actor

 • Catherine Faucher portrait

  Catherine Faucher

  Actor

It's Not Me, I Swear!

Zin om It's Not Me, I Swear! lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om It's Not Me, I Swear! te bekijken voor je op een rijtje.

It's Not Me, I Swear! downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je It's Not Me, I Swear! downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van It's Not Me, I Swear!. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet It's Not Me, I Swear! er ook in SD heel goed uit.

It's Not Me, I Swear! streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je It's Not Me, I Swear! net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je It's Not Me, I Swear! hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je It's Not Me, I Swear! helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

It's Not Me, I Swear! torrent

Denk je dat je om It's Not Me, I Swear! te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

It's Not Me, I Swear! trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of It's Not Me, I Swear! de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.