It's Not Me, I Swear!
%
75

It's Not Me, I Swear!

Kijk It's Not Me, I Swear!

Moeite met waar je nou It's Not Me, I Swear! moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De 10-jarige Leon Doré heeft veel problemen; ruziënde ouders, vervelende buren en een treiterend buurmeisje dat altijd gelijk wil hebben. Wanneer Leon's moeder het gezin verlaat en naar Griekenland vertrekt, doet Leon er alles aan om zijn pijn een beetje te verzachten. Hij vernielt het huis van de buren, wordt een professionele leugenaar en wordt verliefd op het treiterende buurmeisje, Lea. Samen proberen ze de pijn te overwinnen en ontstaat er een bijzondere band.

Regisseur en acteurs

 • Philippe Falardeau portrait

  Philippe Falardeau

  Director

 • Antoine L'Écuyer portrait

  Antoine L'Écuyer

  Actor

 • Daniel Brière portrait

  Daniel Brière

  Actor

 • Gabriel Maillé portrait

  Gabriel Maillé

  Actor

 • Suzanne Clément portrait

  Suzanne Clément

  Actor

 • Catherine Faucher portrait

  Catherine Faucher

  Actor

It's Not Me, I Swear!

Wil je It's Not Me, I Swear! kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2009 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

It's Not Me, I Swear! streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je It's Not Me, I Swear! niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je It's Not Me, I Swear! zelfs gratis bekijken.

It's Not Me, I Swear! downloaden

Wil je It's Not Me, I Swear! ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je It's Not Me, I Swear! overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

It's Not Me, I Swear! torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van It's Not Me, I Swear! is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

It's Not Me, I Swear! trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of It's Not Me, I Swear! de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.