Delirious
%
38

Delirious

Nu kijken

Kijk Delirious

Moeite met waar je nou Delirious moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Delirious

Samenvatting

Een scenarioschrijver van een dagelijkse soapserie stoot zijn hooft en ontwaakt in de door hem verzonnen verhaallijn. Vanaf dat moment heeft hij zijn levensloop geheel in eigen hand...

Regisseur en acteurs

 • Patrick Braoudé portait

  Patrick Braoudé

  Director

 • Michaël Youn portait

  Michaël Youn

  Iznogoud

 • Jacques Villeret portait

  Jacques Villeret

  Haroun El Poussah

 • Fred Jaspart portrait

  Fred Jaspart

  Le prince sortilège

 • Franck Dubosc portait

  Franck Dubosc

  Le chambellan du Calife

 • Arno Chevrier portait

  Arno Chevrier

  Dilat Laraht

Delirious

Veel gehoord over Delirious en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Delirious heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Delirious streamen

Wil je Delirious, de movie met Michaël Youn, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Delirious zelfs gratis kijken.

Delirious downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Delirious ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Delirious er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Delirious torrent

Op zoek naar een torrent van Delirious? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Delirious te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Delirious trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Delirious. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.